Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lablis

Zerwanie

Polecane posty

Gość Lablis

Witam Mam problem a mianowicie chodzi o sprawy sercowe. Mam 18 lat mój były ma 20. Ja jestem dziewczyną stała w uczuciach i szukałam stabilnego i poważnego związku. Byliśmy że sobą prawie rok (miesiąc do roku). Ja i on byliśmy szczęśliwi było wszystko okey jak w normalnym związku spelnialismy swoje potrzeby spotykaliśmy się dziennie pisaliśmy dziennie. Czasem były kłótnie ale to normalne. Jakiś miesiąc temu była klotnia i chciał zerwać ustaliliśmy razem ze to ratujemy na drugi dzień stwierdził że to że chciał zerwać było pomylka i ze bardzo mnie kocha minął miesiąc był u mnie rano było okey trochę był taki dziwny. Popołudniu napisał mi że to koniec po podjął decyzję że wyjeżdża za granicę bo chcę poznać inne smaki kraje. Podkreślił że mnie kocha ale tylko ja go tu trzymam. Nie chciał się spotkac powiedział że już podjął decyzję a ja bym go prosiła żeby został i płakała. Powiedział że wszytko go tu przytłacza wyjechały że mną ale ja nie mogę jeszcze. Zerwał kontakt (było to dwa dni temu). Nie wiem co o tym myśleć czy nie miał jak za mną zatęsknić bo byliśmy bardzo często że sobą czy co się między nami stało jakk dzień wcześniej mówił że mnie nigdy nie zostawi. Bardzo dobre się dogadywalismy uczucia też było dużo. Zauważyłam że od rozstania nigdzie nie wychodzi tylko siedzi na fb czy jest do 2 w nocy dostępny a nigdy tak nie było chodził o 22 max spac czy tęskni? Musi przemyśleć? Czy naprawdę chce tak zapomnieć? Innej raczej nie bylo. Czy przemyśli i wróci? BLAGAM POMOCY!!

Gość gość
Jestes jeszcze mloda na stabilny zwiazek. Jesli podjal decyzje to jej nie zmieni. znajdziesz kogos innego. kogos kto bedzie stabilniejszy emocjonalnie nie odzywaj sie do niego. zajmij sie soba.

Gość gość
Jestem w nim mocno zakochana niesamowicie nam razem bylo. Nie wiem dlaczego podjął taką decyzję jak podkreślił że mnie kocha.

Gość gość
ehh z doswiadczenia wiem ze w takim wieku przy partnerze trzyma jedynie dobry sex i oczywiscie przygoda, ekscytacja.. ale ta ekscytacja mija kiedy znajdziesz nastepna ekscytacje i dobry sex i tak w kolko az poznasz osobe z ktora bedziesz chcial spedzic reszte zycia. w twoim przypadku jest jeszcze za wczesnie i teraz masz do wyboru albo siedziec i rozmyslac nad tym lub byc dalej zakochana i robic z siebie idiotke dla jakiegos randomowego goscia ktorych poznasz tysiace w przyszlosci czy zajac sie soba cieszyc sie zyciem poznawac ludzi az poznasz kogos nowego? odpowiedz sobie sama pozdrawiam

Gość gość
Przyzwyczailas sie do niego. Zauroczylas. On cie nie chce. Rzucal slowa na wiatr. Chcesz zapomniec? Klin klinek. Spotykaj sie z innymi. Czytaj ogladaj tv zajmij sie soba. A zobaczysz ze po pewnym czasie nie bedziesz o nim myslec. bedzie tylko wspomnieniem

Gość gość
a może coś się wypaliło? nie ma już ekscytacji ? może chłopak ponadto ma inne problemy? może warto zapytać ?też byłam kiedyś bardzo zakochana.. chłopak niby świata poza mną nie widział,jednego dnia powiedział że kocha, a drugiego dnia zostawił. . spotkaliśmy się w międzyczasie, to wyjaśnił mi tak że potrzebuje czasu bo już sam nie wie jak to z nim jest. .postanowiliśmy się spotkać ponownie i miał określić czy chce być ze mną czy nie, stwierdził że chce się wyszaleć. już myślałam iść do psychologa..załamałam się, płakałam dniami. MINĘŁO od tamtego momentu 2równe lata. Co się stało przez ten czas? Czekając na niego ciągle szalałam , w końcu zapomniałam , jak zapomniałam spotkałam innego. A dziś jestem mega zadowolona z życia, już narzeczonego ;)Tobie radzę szczera rozmowę , pamiętaj nic na siłę ;) pisz nam tu jak się sprawy mają u Ciebie ;)

Gość gość
On nie radził sobie że swoim życiem jaak to mówił zawsze że boi się bycia dorosłym we wszystkim mu pomagałam szkoła rzucenie palenia cv do pracy. Tak wszystko było okey raczej nic się nie wypalilo. Jego poprzednie partnerki tylko takkie byly dla seksu. Nie był nigdy w takim normalnym związku tylko mówił że ja go nauczyłam miłości i teraaz wie że może na kogoś liczyć. Jest uparty tak jak ja ale też bardzo uczuciowy w glebi serca. Ciężko mi się z tym pogodzić bo jest też taki impulsywny coś wymyśli nagle i to robi.

Gość Lablis
Pytałam zawsze czy wszystko okey że jak coś to mu pomogę czy mogę coś w sobie zmienić mówił nie nie jesteś idealna. Nagle zrobił takie cos. Bardzo za nim tęsknię nic nie potrafię jeść tylko pije. Planował że mną mieszkanie niedawno sylwestra a tu nagle takie coś.

Gość gość
kochana jesteś bardzo młoda ;) wiem , ale jeżeli chłopak coś robi takiego to znaczy że nie do końca jest mówisz jak jest:-| ja często w złości również robię różne rzeczy , mówię że mam mojego już narzeczonego dość, ale zaraz mi przechod*******ońcu miłość musi być na dobre i na złe .Naprawdę wiem że Ci ciężko, przeżywałam to samo , rodzina to stwierdziła żebym psychologa odwiedziła bo non stop płakałam. Akceptuj życie jakim jest, musisz. Po burzy jest słońce ;-) zobaczysz ;-) nie możesz brać tego do siebie bo zniszczy Cię wewnętrznie:-| jak mnie. . . nie piszę nie ten to następny zbyt proste . . a Ty młoda korzystaj , imprezuj ze znajomymi ;-)