Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wiem ze w moim wieku to troche dziecinne

Polecane posty

Gość gość

Mam 29l ale od jakiegos czasu caly czas mysle o facecie z sasiedniej ulicy chodzilam z nim tez do przedszkola. Jedynie z jego strony to byly tylko spojrzenia ale chyba tylko dlatego bo ja sie gapilam. Nie widze go juz dlugi czas i mysle o nim ale nie wiem czy to nie przez to ze juz dlugo z nikim nie bylam a tylko na jego widok serce mocniej bilo. Wyobrazalam sobie chyba za wiele nie znajac kolesia. Przykre i smieszne zarazem. Jak przestac myslec o nim, przeciez on moze miec zone czy dziecko lub dziewczyne. Nie chce sie nakrecac na cos co sie nigdy nie spelni... poradzcie cis prosze

Gość gość
i tak nie przestaniesz

Gość gość
Koleżanko czemu uwazasz ze to dziecinne ? Jesteś młodą kobietą i poprostu ktoś ci się spodował zauroczyłas się troszke i tyle. Czy w twojim wieku nie mozna się zakochać ? Spróbuj kiedyś zagadać zaprosić tak na kawe po sąsiedzku. Moze on równiez jest sam i cięzko mu zagadać. Zycie jest za krótkie by je marnować mozna chociaż spróbować a moze akurat to bedzie twoja miłość życia. Nie mówie ze masz mówić prosto z mostu ze ci się podoba ale spróbuj tak po kolezeńsku zagadac jak go spotkasz na ulicy. Zaproś na kawe mówiąc ze mijacie się czasami na ulicy i moze byśmy się wybrali na wspólną kawe. Jeśli przyjmie zaproszenie to smiało leć a jesli się nie zgodzi to znaczy ze nie jest zainteresowany albo ma juz partnerke i nie chce się spotykac się chodzby kolezenski z inną.