Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciałopedagogiczne

20 latka

Polecane posty

Gość ciałopedagogiczne

Mam 20 lat i czuję się samotna. Nie potrafię znaleźć sobie faceta, zresztą nigdy go nie miałam... Nie jestem jakąś aspołeczną osobą, jestem ogarniętą 20 latką, pracująca na pełen etat, studiującą zaocznie, jednak cholernie samotną i marząca o miłości. co zrobić by znaleźć miłość?

Gość gość
Na tym świecie miłości już nie ma..

Gość gość
Gdzie szukać faceta?

Gość gość
a czym jest dla ciebie miłość autorko? :)

Gość gość
Koleżanko wszytko przyjdzie z czasem. Ja ma 19 lat i dopiero nie dawno zakochałem się w pewnej kobiece wczesniej wogole nie miałem dziewczyny. Moja sytacja jest troszke skąplikowana bo ona jest starsza i ma męża ale coraz gorzej się z nim czuje. A ja czuje ze ją kocham nie czuje się juz samotny jak kiedyś i wiem ze ona tez mnie kocha ale nasza sytacja jest ciezka. A poznalismy się przypoadkowo była tylko znajomosc ale po czasie poczulusmy do siebie coś wiecej. Jakoś nigdy kobiety na siłe nie szukałem. Miłość sama do mnie przysła nie oczekiwanie a jak się to potoczy dalej się okaze. Dlatego kolezanko na siłe nie szukaj ale jak ino bedziesz miec okazje spróbuj ja wykorzystac

Gość ciałopedagogiczne
ale czy to normalne, ze ja nigdy nie miałam faceta i z nikim sie nie całowałam? Moje koleżanki niektóre są już po ślubach, niektóre nawet oczekują ju na potomstwo, a ja wciąż nic... :(

Gość gość
nie wiem czy to normalne ja tez niedawno pierwszy raz tak porządnie się z kobietą całowałem. Dopiero teraz znalałem tą odpowiednią. a wczesniej nie szukałem. jak znajdzie się te odpowiedni i poczujesz ze to moze byc ten odpowiedni to samo przyjdzie zblizenie pocałunki i tak dalej

Gość gość
Ja mam 21 lat i tak samo to widze hah. Wszyscy w związkach, to zareczeni to już po ślubie nawet. Dzieci maja a ja to nawet dziewczyny nie mam :D Owszem czuje sie samotny ale ma to czasami swoje dobre strony. Chciałbym byc w zwiazku pełnym miłości ale nie chce tego.mieć na siłę. A jesli.można wiedziec to skad jestes? Ja jestem z Dolnego Śląska.

Gość ciałopedagogiczne
Warszawa