Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W poniedziałek strajk kobiet

Polecane posty

Gość gość

idziecie?

Gość gość
Go ahead. Jak nie pójdziecie w poniedziałek do roboty to was wypierdolą na zbity ryj :D

Gość gość
A gooowno mój szef pozwala i idę

Gość gość
ja ide do pracy na kase ale załoze sobie torbe na głowe to bedzie mój protest

Gość gość
załóż majty z drachą debilko

Gość gośćśćć
a mnie wkurza jak oni gadają: ratujmy polskie kobiety, strajk kobiet itd,. Ja jestem polską kobietą i nie zyczę sobie żeby jakieś kurwy wypowiadały się niby w moim imieniu :o Ja jestem za całkowitym zakazem aborcji i nie trzeba mnie ratować

Gość gość
idiotko jak jesteś przeciw aborcji to nie usuwaj swoich płodów ale nie mów innym jak mają żyć ty sobie wychowuj dzieciaka z downem

Gość gość
To nie dokonuj aborcji Twoja sprawa jeśli przyjdzie Ci urodzić dziecko, które jest wynikiem gwałtu proszę bardzo nikt Ci nie broni rodzić ale wara od mojej macicy i mojego życia!!! Każdy jest Panem własnego losu ot co !

Gość gośćśćć
gość dziś rozumiem że jak urodzisz zdrowe dziecko i np w wieku 2 lat straci w wypadku obie nogi to też takie dziecko należy zabić, no bo w końcu kto chciałby wychowywać dziecko bez nóg. Życie człowieka to nie jest sprawa jednej kobiety.

Gość gość
Proponuje dokonania zbiorowych gwałtów na zwolenniczkach ustawy, niech się przekonają jakie mądre idee propagują !!!

Gość gość
Dzięki temu strajkowi wiem, co zrobić z tymi 20 niewypałami, które znalazłem w Kampinosie w ciągu ostatnich pięciu lat. Mam znajomego co prowadzi gospodarstwo. On to dopiero ma tego kolekcję, chyba z pół tony będzie. Ostatnio znalazł pocisk 85mm prawdopodobnie z t34.

Gość gość
14,49 racja ! jakim prawem mohery decyduja czy kobieta ma rodzic po gwalcie

Gość gość
Chodzi o możliwość wyboru w przypadku ciąży która zagraża życiu kobiety, wad genetycznych nie dających szans na przeżycie dziecka i dziecka poczętego z gwałtu ! Chodzi o możliwość wyboru, jeśli jakaś kobieta nie chce rodzić to powinna mieć prawo wyboru, jej życie, jej sumienie to ona będzie bądź nie ponosić za to konsekwencje. Wyrzuty sumienia będą ją potem przez całe życie męczyć, pójdzie do potencjalnego piekła cokolwiek ale ma prawo zadecydować o swoim życiu nikt nie ma prawa jej narzucać własnego zdania i światopoglądu. Jeśli jej dwuletnie dziecko nagle stanie się roślinką to również decyzja należy tylko do niej co z tym zrobi poświeci się czy odda do ośrodka jej sprawa i nic komuś do tego! Wracając do aborcji to do pewnego tygodnia ciąży jest to tylko zlepek komórek, embrion, zarodek a nie człowiek!!! Idąc tym tokiem rozumowania każdy mężczyzna podczas wytrysku poza kobietą też jest zabójcą bo marnuje i zabija potencjalny materiał mogący stworzyć życie. Jeśli ustawa wejdzie w życie to adekwatnie do niej jestem za zakazem i karaniem wszystkich mężczyzn którzy się masturbują bądź dochodzą do wytrysku poza ciałem kobiety w takim razie !!!

Gość gość
" gośćśćć dziś gość dziś rozumiem że jak urodzisz zdrowe dziecko i np w wieku 2 lat straci w wypadku obie nogi to też takie dziecko należy zabić, no bo w końcu kto chciałby wychowywać dziecko bez nóg. Życie człowieka to nie jest sprawa jednej kobiety. " x x jest różnica między 2latkiem a zlepkiem komórek które nie są człowiekiem a tym samym nie mają duszy i w ogóle nie czują nie rób z logiki gówna

Gość gość
Narzekajac na niepelnosprawne dzieci plujecie w twarz naszym sportowcom na olimpiadzie dla osob niepelnosprawnych gdzie Polska zdobywa znacznie wiecej medali i to zlotych. Jak ktos chce aborcji to po prostu pojedzie do Niemiec i tyle albo calkiem sie pozbedzie narzadow plodnych i bedzie 0% szans na ciaze kiedykolwiek.

Gość gość
Nie chodzi tu o zwykła niepełnosprawność ale o poważne wady genetyczne nie dające szans na przeżycie! Poza tym rodzenie dzieci poczętych z gwałtu oraz ciąże zagrażające życiu kobiety!