Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przestancie pierdzielic, ze niesmialy facet jest wartosciowy, bo nie jest!

Polecane posty

Gość gość

Niesmialy facet to p***a, c***a, mameja, lamus itd. Ktos taki sam potrzebuje opieki, a jakim cudem on ma dac poczucie bezpieczenstwa kobiecie, skoro sie kazdego i wszystkiego boi?! Przeciez takiego frajera kazdu nawali i zabierze mu kase, samochod, pierwszenstwo iw kolejce itd. Kobieta w zyciu nie bedzie sie przy niesmialym czula bezpiecznie, bo on sam nie czuje sie bezpiecznie... niesmiali faceci z tego powodu sa nie atrakcyjni!

Gość gość
Ja jestem niesmialy i juz mnie wqrwia ta moja niesmialosc!

Gość gość
ssij pałe szmato!

Gość gość
10:11 kolejny kozak w necie frajer w swiecie? :D

Gość bardzo mądry facet 30 lat
taaaa, jasne a cwaniaczek, dostanie pare razy po mordzie, wyrzącą go z pracy, znajomi się go wyprą i zostanie mu cwaniakowanie na zmywaku w UK. Będzie lał swoją żonę po pysku, za to, że nic nie potrafił osiagnąć, bo on tak śmiały i cwaniakowaty :) LOOOL ja jestem nieśmiały w stosunku do Kobiet, ale za rabiam ok 8 tyś na msc i jestem w stanie zapewnić bezpieczenstwo.

Gość gość
Nie jestes, bo ci te 8 tys latwo z***bac c**eczko. :)

Gość gość
Mylisz nieśmiałość ze zniewiescialoscia. Ja jestem nieśmiały ale potrafie się poklocic opierdolic, jak się ktoś chce wepchnac w kolejce to tez go pogonie. Więc nie pierdol..

Gość gość
A co cię obchodzą nieśmiali faceci? Są męskie i agresywne kobiety które takiego obronią

Gość gość
10:17 to jest to samo. 10:18 nie ma takich kobiet. ;) naukowcy potwierdzili, ze nawet jesli jest kobieta z dominujacym charakterem, to i tak woli, zeby to facet przejal ster. :)

Gość gość
To czemu ja jestem strasznie nieśmiały a nie miałem nigdy problemu żeby być w związku? Naukowcy stwierdzili że brzydkie kobiety nie powinny się rozmnażać a jednak są w związkach

Gość Turkuć
Wartościowy facet to taki co nie daje się poddać swojej nieśmiałości i z nią walczy. Jak ktoś woli siedzieć na d***e i utyskiwać na niesprawiedliwy los to niech się nie łudzi, że w jego życiu coś się zmieni.

Gość gość
Ja jestem nieśmiały i mam super kobietę taka o której każdy frajer śmiały marzy a ona wolala mnie :P

Gość gość
Bo wam niesmiale pipki, znajomi zalatwili te laski, to sie nazywa swatka. Gdybyscie mieli sami sie pofatygowac, to byscie sie zesrali...

Gość gość
Niesmialy mezczyzna nie musi byc frajerem po prostu nie umie gadac z kobietami. Nie rozumiem jak mozna porownywac niesmialosc do bycia frajerem.

Gość gość
Bo nieumiejetnosc rozmowy i flirtowania z kobietami to jest frajerstwo.

Gość gość
W*********j hiphopowcu popowcu zasrany, i podciagnij te gacie, bo ci d**e widac, i lazisz tak jak bys nasral w gacie... frajerze.

Gość gość
Hisol to poerdolony sebix sluchajacy j******o hip hopu, o tym jak bardzo zle jest pod blokiem, na osiedlu, czy dzielnicy. Jest tak samo ambitny jak te sebicy co siedza na lawkach, pija piwo, jaraja ziolo i mysla o karierze rapera. :D o ile w ogole mysla. :)

Gość gość
Prawda, ale tępy dres to też dno. Ciężko spotkać prawdziwego mężczyznę. Większość z nich ma już swoje lata.

Gość gość
gość dziś Mnie dziewczyny same podrywały. Moja narzeczona też mnie poderwała a jest śliczną i 8 lat młodszą ode mnie dziewczyną. Ona nigdy nie lubiła cwaniaczków, którzy do niej startowali, wołała sama wybierać. A tobie żal d**e ściska że nie masz fajnego faceta i dlatego nie masz szacunku do mężczyzn :-P