Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ślub w wieku 20 lat

Polecane posty

Gość gość

Są tu dziewczyny, które brały ślub mając 20 lat? :-) Jak Wam się żyje? Ile jesteście po ślubie i czy macie dzieci? :-)

Gość gość
Tak ja brałam :) dokładnie miałam 19 i pół. Jestem prawie 6 lat po.Żyje nam się bardzo dobrze.Razem łącznie jesteśmy 11 lat. Dzieci narazie brak staramy się ponad 2 lata.

Gość gość
Gdy go poznałam miałam 14 lat znaliśmy się z widzenia był kolega mojego brata, wyjechał na parę lat za granicę wrócił i nas odwiedził miałam wtedy 19 lat. Zaczęliśmy być razem, miałam 21 lat gdy mi się oświadczył(rocznikowo) a za rok wzielismy ślub miałam 22 lata było oburzenie ze za wcześnie jescze studia itp. Ale mogę powiedzieć że jestem najszczesliwsza, ważne abyś go kochała i będzie dobrze. Jesteśmy 4 lata po ślubie dzieci nie mamy. Różnice mamy 8 lat. Powodzenia

Gość gość
11.54 to ja autorka u mnie tak samo. :-) choc 20 skonczone mialam :-)

Gość gość
ja brałam ślub w lipcu a urodziny miałam w listopadzie , każdy wookoło wypatrywał brzucha bo przeciez napewno wpada a tu juz tyle lat i jeszcze nawet nie zaszłam w ciążę. Jestem bardzo szczesliwa z mezem do szczescia brakuje nam dziecka mam nadzieje ze w koncu sie doczekamy

Gość gość
ja mam podobnie poznalismy sie jak mialam 9 lat a on 30. W tej chwili jestesmy 5 lat malzenstwem, dzieci nie mamy ale planujemy miec.

Gość gość
tak, tak same cukierkowe historie na kafe :D aż czekam na pojazd na ludzi biorących ślub w okolicach 30-stki :D jak to macie w zwyczaju tutaj :D

Gość gość
Dziewczyny u mnie tez kazdy dopatrywal sie brzuszka a tu 6 lat i.nic. Bardzo na dzieciatko czekamy, widze jak wiekszosc z Was...

Gość gość
Autorko nie bardzo rozumiem jakie to ma znaczenie w jakim wieku bierze się ślub? Rozumiem gdybyś ogólnie pytała ludzi z jakimś dłuższym stażem ale czym różni się mężatka po 10 latach małżeństwa która brała ślub w wieku 20 lat od mężatki z takim samym stażem, która wychodziła za mąż w wieku lat 28? Przecież to nie wiek jest czynnikiem przesądzającym o jakości związku.

Gość gość
Dla mnie Ma to duzo znaczenie wiec pytam :-)

Gość gość
20 lat to jeszcze moze nie dziecko, ale mlodziutka dziewczyna.w tym wieku zazwyczaj spedza sie czas wolny z kumpelami i wzdycha do niedostepnych megaprzystojniakow, nie wiedzac nic o szarosci zycia w rodzinie i wierzac ze sie podbije swiat

Gość gość
12.42 to stereotyp, sa wyjatki :-)

Gość gość
Tu autorka. Prosze nie moralizujcie kto kiedy ma sie zenic tudziez wychodzic za maz. Pytanie jest do kobiet ktore w wieku 20 lat wziely slub. Ciekawi mnie po prostu jak sie żyje, bo z moich obserwacji niestety przy slubie w takim wieku nie ma dzieci prędko :( jestem w tej grupie i znam wiele osób takich, pytam teraz szerzej na kafe

Gość gość
Mam 25 maz 30 wzięliśmy ślub 5lat temu. Żyje nam sie super:) mamy niespelna 3latke staraliśmy sie półtora roku(z drugim tez będzie problem ale to inna bajka) dorobilsmy sie domku nawet swojego. Nie cofnelabym czasu. Maz jest dobrym człowiekiem. Oboje skonczylismy fajne studia pracujemy. Calkiem dobre zarobki mamy. Tez wszyscy dopatrywali sie brzucha przed ślubem. Ale zdziwili sie.

Gość gość
wszystkie znajome mi pary które się pobrały w tym wieku są już po rozwodach więc to raczej rzadkość że komuś wychodzi w tym wieku jak wam wszystkim sie udało to super, tylko gratulować

Gość gość
Moja siostra brała ślub mając niepełne 20 lat. Nadal z mężem są razem a już ponad 16 lat minęło