Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mgrinz_Stefan

Gardze tymi wszystkimi bachorami o imieniach Brajan Dzesika itd

Polecane posty

Gość mgrinz_Stefan

Mój trzyletni synek dostał starożytne, rzymskie imię Genitaliusz. Moja córka, która jest w drodze dostanie imię pochodzące ze starożytnej Grecji- Kurtyzana. Śmieję się z poczuciem wyższości z tych nowoczesnych, celebryckich Brajanow, Kewinów itp. Piękne inspiracje można czerpać z tradycji i antyku. My tak zrobiliśmy z moją żoną - Isaurą. Żywo interesujemy się kulturą antyczną i nawet listę zakupów do Biedronki piszemy starogreką. I dla wyjaśnienia- jesteśmy z małżonką na najwyższym poziomie intelektualnym i każdym innym. Zaliczamy się do lokalnej śmietanki. Moja małżonka ukończyła zaocznie elitarny marketing i zarządzanie i jest urzędniczką na najwyższym stanowisku w gminie, wydającą koncesje i pozwolenia. Bez jej pieczątki nie można rozgarnąć kretówki na własnym podwórzu. Ja jestem z wykrztałcenia i zawodu dyrektorem w spółdzielniach mieszkaniowych. Tylko na marginesie zaznaczę, że także finansowo radzimy sobie znakomicie. Niedawno ukończyliśmy budowę ekskluzywnej posiadłości z pustaka pianowego ocieplonego styropianem. Wejścia do naszej przestronnej willi strzegą dwa gipsowe lwy naturalnych rozmiarów. Owe efektowne lwy opierają się na dwóch kolumnach w stylu polskiego dworku. Małżonka była uprzejma pofatygować się osobiście do Stalowej Woli, aby podpatrzyć dworek Chopina.

Gość gość
ihihi hihihioiiojioohahaaahhoioihjih

Gość gość
to dlaczego tutaj napisałeś po polsku?