Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Słoneczko123321

Co robić?

Polecane posty

Cześć, od kilku lat pracuję w pewnej firmie. Świetne zarobki i świetni ludzie. Praca jak najbardziej mi odpowiada. Jednak w zeszłym roku do mojego działu trafił nowy pracownik, który najpierw zaczął mnie obserwować a później zagadywać. Nie nawiązywałam z nim bliższej znajomości, bo miałam chłopaka i nie byłam nim zainteresowana. Myślałam, że sobie popatrzy i mu się znudzi. Jednak to trwa już rok i zaczyna być naprawdę wkurzające. Ostatnio na imprezie firmowej, gdzie byłam z moim chłopakiem robił to samo - nie odrywał ode mnie wzroku. Oczywiście Szymek (mój chłopak), który jest typem strasznego zazdrośnika to zauważył i mało brakowało, a zrobiłby mi awanturę. Tylko, że ja nie jestem niczemu winna. Mój chłopak ostatnio napomniał, że powinnam poszukać innej pracy, jeśli mi na nim zależy. Nie wiem co robić? Nie chcę zmieniać pracy ale też nie chcę tracić chłopaka, na którym mi zależy. Z drugiej strony rozumiem też Szymka i tego jak się czuje. A wy co byście zrobiły? Myślałam, że może jakaś delikatna rozmowa z tym kolegą z pracy ale stwierdziłam, że to może tylko pogorszyć sprawę.

Gość gość
Zawsze kiedy czytam posty w stylu "ktoś się na mnie gapi" odpowiadam pewnie ci się wydaje. ;) A tutaj, skoro nawet twój chłopak - facet to zauważył to musi być coś na rzeczy. ;) Może jednak porozmawiaj z tym facetem. Rok to strasznie długo i każdemu normalnemu facetowi by się to już znudziło. Dał by za wygraną i znalazł sobie nowy obiekt zainteresowania