Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niepozornabrunetka

marzy mi się ostre rżniecie czy jestem normalna ?

Polecane posty

Gość niepozornabrunetka

Uwielbiam ostry sex, juz dawno żaden facet mnie tak nie pieprzył, jak mój były, niestety to był krótki związek. Jestem młoda mam 23 lata wysoka szczupła brunetka, ponoć dobrze wyglądam spokojna nieśmiała i niepozorna, a w sprawach łóżkowych demon, czy to jest normalne ? czy któraś dziewczyna mam podobnie ? Może jestem jakas zboczona czy coś, czasami mi wstyd, ale po prostu lubie być zerżnięta ostro przed faceta. Czy są tutaj dziewczyny które maja podobnie ?

Gość gość
a czemu miałabyś być nienormalna ? jeden lubi bardziej ostro, a drugi nie, wszystko zależy od preferencji , ja np lubie czasami bardziej ostro, i mąż mi dogadza, nie ma w tym nic złego :)

Gość gość
o super, może chcesz mój numer ? :) fajna dziewczyna z Ciebie ;)

Gość Namietnyon
Moze chcesz milo pogadac na ten temat na priv>

Gość gość
Calkowicie normalna wszystkie powinny takie być na pewno jestes do tego puszczalska wszystkie wyuzdane laski sa puszczalskie lubisz lobic gang bang buakake i po kilka penisow naraz i do yego zeby cie wyzywali od kurw szmat policzkowali i dawali mocne klapsy lubisz czuc sie jak szmata

Gość gośćEdytka
Ja mam tak samo jak Ty, więc się nie przejmuj ;) większość znajomych uważa mnie za grzeczną dziewczynkę, a facet kiedy to słyszy tylko się uśmiecha :)

Gość gość
gośćEdytka no własnie ja mam podobnie, ogólnie jestem uważana troche za taką cnotkę, bo ogólnie sprawiam takie wrażenie, spokojna miła, nie przeklinam, nawet mam głos taki jak wystraszonej nastolatki. Mm problem bo kazdy kolejny facet boi się mnie wziąść w jakieś mocniejsze obroty, swojemu byłemu raz sie wkurzyłam i powiedziałam raz brał mnie od tyłu tak delikatnie. Człowieku ! wez mnie w końcu ostro zerznij !!! to wtedy zrozumiam, a jak jest u Ciebie ?

Gość gość
niepozornabrunetka = gruby Andrzej pod 60tke. Buhahahaha, niezle wkreca frajerow.

Gość gość
No, no

Gość gość
Każda z nas ma inne potrzeby seksualne. Ja czasami z mężem mamy trójką z naszym kolegą wtedy czuję pełne nasycenie seksem.

Gość gość
My kobiety juz tak mamy i ja tez lubie byc ostro przeznieta na calego i bez gomy. Maz coraz czesciej wyjezdzal za granice, Gdzie tylko sama wyszlam to raraz bylam zaczepiana przez facetow.Uchwycil mnie jeden ktory byl w moim typie i tak slowo do slowa jak w abecadle od a do z. Znalazlam sie z nim w swoim lozku wpierwszej chwili to myslalam ze ma sztucznego Ale gdy dotknelam go zaraz moja sie wyjasnila.Wziela go sobie do buzi, a po chwili gdy juz znalazl sie tam gdzie jego miejsce to poczulam ze jestem mocno wypelniona. W sumie tak mocno jescze nie bylam przerznieta myslalam ze mnie rozwali ale ciipka wytrzymala i niczego nie zalowala tylko moja szparka zazyczyla sobie zebym z nim sie znow umowila i to zrobilam

Gość gość
A z wlascicielem tego pana mozna sie skontaktowac to jest co mnie interesuje

Gość gość
Jesteś zupełnie normalna. Mam to samo.

Gość gość
Panowie lubicie gdy mówimy ze macie nas rznac? Marzy mi się taki który lubi tego typu prośby....mam taką troche mameje a chce chłopa który złapie mnie od tylu nieważne gdzie i kiedy....ot tak nawet na balkonie zedrze majtki i bedzie pchal...a ja będę prosić o więcej i mocniej.....ot takie marzenie

Gość gość
Kochana jestes bardzo normalna my kobiety jestesmy tak zbudowane, ze czasami lubimy byc ostro przerzniete i taki sex daje nam duzo psychcznego zadowolenia i moralnego zadowolenia.Ja tak czesto mam ze mi jego nie wystarczy tylko swoja reka mnie zalatwia i jest wtenczas wspaniale

Gość gość
Dolaczam do klubu chetnych na ostre bolcowanie :) Lubie dlugo i raczej ostro, rzadziej delikatnie. Niestety moj maz pod tym wzgledem to niemota, ktora nawet porzadnie calowac sie nie potrafi, dochodzi w minute a moja przyjemnosc ma gdzies. Poki co zostaje mi chyba tylko ogladanie konkretnych k***sow w necie i wlasna wyobraznia :)

Gość gość
Mezczyzni maja hamulce i to dobrze przed ostrym traktowaniem kobiet, tzn przed ich uprzemiotowaniem. I ja wychodze z zalozenia ze jezeli kobieta chce byc ostro zerznieta to jednak powinna to wyraznie powiedziec - i cieszyc sie tym co nastapi potem ;)

Gość gość
Łukasz Audi :D :D :D Full wiocha...

Gość gość
Łukasz Audi Tygrys :D :D Chłopie, pogrążasz się :)

Gość gość
Ejjj..my poważnie chcemy ostrego j***ka a wy o grupowych...

Gość gość
Jeśli chcesz ostrego seksiku to napisz ja czekam.

Gość niepozornabrunetka
Z zadnym kulasiemx z internetu sie nie dowartoscioweje bo tutaj przewaznie sa glupie chhuuuujeee

Gość gość
Ale ja nie jestem taki.

I to są właśnie te skrajności. Nieśmiałość nie idzie w parze z dziką namiętnością. Tak teoretycznie się wydaję, jale jak skruszą się lody i trafi swój na swojego, to bywa różnie, ale namiętnie na pewno. ;) I zaraz zboczona. :O :O Wybieraj, przebieraj w facetach. Wydajesz odpowiednie sygnały, ale dzisiejsze, czesane w ząbek i robiące z siebie ekskluzywnych meneli, wolą seks z mniej skomplikowanymi kobietami...

Gość gość
też miałam ochotę na ostre potraktowanie i coś tam wspomniałam mojemu. Oczywiście się postarał, ale było tak klasycznie, ostro ale klasycznie i chyba miną zdradziłam, że oczekiwałam czegoś więcej. No to zorganizował wyjazd, hotel, klub z erotycznymi występami. W trakcie wyciągnął mnie na taras gdzie były już ze dwie parki. Przeraziłam się jak zaczął się dobierać, ale chwycił za włosy, zniewolił klapsami i stało się - wypięłam pokornie tyłeczek. Jeszcze odsłonił mi piersi, tak że na pewno tamci widzieli i jazda. W trakcie sama do końca ściągnęłam spodnie żeby poczuć jak najmocniej z szeroko rozstawionymi nogami. Wiem że tamci zwolnili tempo, żeby sobie poobserwować, ale już mi nie przeszkadzało, tylko wypinałam tyłek żeby mógł mnie jak najmocniej. Miałam co chciałam, choć nie powiem, było emocjonująco.

Gość gość
Moja żona też tak lubi i ja też. Wczoraj stół ledwo wytrzymał.... :-)

Gość Alvaro888
Uwielbiam zez i wszystko co z nim związane jednak moje rozmiary nie zawsze pozwalają mi sie wyszaleć będąc z kobietą ponieważ....niekiedy słyszałem,że boli i mam być delikatny...Ja blondyn 34 lata 194/94/21 długodystansowy potrafiący dobrze operować tym co mam i chętnie spotkam sie z kobietą zdecydowaną na dobrą ostrą jazdę bez trzymanki oczywiście po wzajemnej akceptacji wiec moze na początek wymiana zdjec?nagich nie wysyłam pisze odrazu za to chętnie dojadę albo zaproszę do siebie,pozdr randi321@tlen.pl