Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

napiszcie mi jak mam to rozumieć???

Polecane posty

Gość gość

Otóż pracuje z fajnym facetem on jest zastępcą szefa na INNYM dziale, nie jestem jego pod władną. Na przerwach zaczelismy razem gadać , opowiadac sobie co aktualnie się dzieje w naszym życiu on jest starszy jakieś 15 lat. Wszyscy twierdzą , że to " dziwak" jest , ma przyjacioł znajomych ale każdy mówi , że on ma "swój swiat", on kilka razy zaprosił mnie na randkę , przeszlismy na Ty , korespondujemy w domu również ja odmawiałam randek bo MIAŁAM chlopaka ale teraz sytuacja się zmieniła... jestem sama ( chyba przez tego kolege z pracy zaczęło się psuć w związku) tylko , że teraz ten kolega z pracy jest dziwny jakiś przestał zapraszać mnie na randki , cisza a jak ostatnio go spytałam czy ma kogoś odpwiedział mi tak" mam mnóstwo znajomych przyjaciół ale najprzyjemniej mi z Tobą rano w pracy porozmawiać przecież wiesz..." dziwna odpowiedz... nie mogę go zrozumieć... koleżanki mówią, że to typ starego kawalera i ma jakiś problem ze sobą chyba , kiedyś mi napisał" masz faceta nie chce tego rozwalić ale wiesz , że bardzo cię lubię... bardzo....i chyba zmierza to do jednego..." Co byście pomyślały o facecie? dziwny nie? nie rozumiem jego zachowania...

Gość gość
yyyy dziwak i to konkretny...

Gość gość
skoro jesteś w związku to niechce mieszać tobie w głowie, a ty widocznie lubisz ciągnąć 2 sroki za ogon

Gość gość
daj sobie spokój