Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 40dla18

Mam 40 lat i poznam spokojną 18 latke

Polecane posty

Gość 40dla18

ułożoną, inteligentną, może być nieśmiała itp. Min wzrost 175, max waga 60kg, nie paląca, nie pijąca alhoholu, może być studentką. Ja wyglądam bardzo młodo pomimo wieku. Cel, poznanie się i może poważniejszy związek. Miejsce zamieszkania obojętne, poznajmy się z rok lub dwa tylko na odległość, dlatego nie może to być pusta lala. Nawet nie chce widzieć twojego zdjęcia ( jeżeli wymiary się zgadzają ). Chce poznać najpierw twoje myśli i osobowość. Propozycja serio. Chętne?

Gość 40dla18
dodam że bezwzględnie musi być dziewicą, znać 5 języków w tym francuski biegle. Nauczę ją też podawać piwo z lodówki, w zasadzie to wszystko, oferuję komfort życia, i 50 zł miesięcznie kieszonkowego.

Gość 40dla18
mile widziane ... referencje..

Gość 40dla18
23:22] dodam że bezwzględnie musi być dziewicą, znać 5 języków w tym francuski biegle. Nauczę ją też podawać piwo z lodówki, w zasadzie to wszystko, oferuję komfort życia, i 50 zł miesięcznie kieszonkowego. >>> i na co ten podszyw? nudy?

Gość 40dla18
40dla18 dziś mile widziane ... referencje. >>> następny podszyw, musisz mieć straszne nudne życie człowieku

Gość gość
Jesteś obleśny, na dodatek w wieku mojego ojca, dla mnie jesteś starym dziadem

Gość 40dla18
56] Jesteś obleśny, na dodatek w wieku mojego ojca, dla mnie jesteś starym dziadem >>> najwidoczniej oferta nie dotyczy ciebie, idź na inny temat. miłego dnia

Gość 40dla18
no i co nie ma żadnej chętnej, a tak chciałem sobie poruhać za frajer :) Może jakiś młody pan się odważy tu zgłosić :P

Gość gość
no i widzisz autorze, przyjdzie ci dalej tłuc to twoje kobylsko własną grabą :D

Gość gość
W wieku 18lat studentka? Przebudź sie. Polecam ksiażki Vadima Zelanda albo Osho. Mam 28 lat wiec jestem za stara i po studiach.

Gość 40dla18
40dla18 dziś no i co nie ma żadnej chętnej, a tak chciałem sobie poruhać za frajer usmiech.gif Może jakiś młody pan się odważy tu zgłosić jezyk.gif Zgłoś nudy w życiu widze? po co ten podszyw?

Gość 40dla18
gość dziś no i widzisz autorze, przyjdzie ci dalej tłuc to twoje kobylsko własną grabą smiech.gif >>> kto szuka ten znajdzie. miłego dnia

Gość niewiasta czysta jak majtki
gość dziś W wieku 18lat studentka? Przebudź sie. Polecam ksiażki Vadima Zelanda albo Osho. Mam 28 lat wiec jestem za stara i po studiach. Zgłoś 28 to stare próchno, pewnie już stado czarnych fiutów to miało w sobie, a po studiach to paniusia co to tylko by leżała i pachniała, dostojna pani magister

Gość madziaO
autorze mam 18 lat, ale jestem jeszcze w liceum, mam 178 cm i ważę 56 kg. jak chcesz to możemy porozmawiać, moja wstępna propozycja to 5 tys mies. jak Cie to urządza to podaj maila, albo telefon.

Gość 40dla18
madziaO dziś autorze mam 18 lat, ale jestem jeszcze w liceum, mam 178 cm i ważę 56 kg. jak chcesz to możemy porozmawiać, moja wstępna propozycja to 5 tys mies. jak Cie to urządza to podaj maila, albo telefon. Zgłoś nie chodzi o prostytucje koleżanko, szukaj dalej, choć przykre że się musisz sprzedawać, za mądre to nie jest, ale twoje życie ( rodziców spytaj co o tym myślą, na pewno się ucieszą )

Gość gość
Znalazła się młodociana prostytutka

Gość gość
autor to gołodupiec i erotoman gawędziarz :D szuka frajerki :D

Gość gość
Za Free żadna młoda nie będzie chciała starca

Gość gość
madziaO dziś no piękne biznesy licealistki teraz prowadzą, tylko pozazdrościć wzorowego zachowania, rodzice muszą być mega dumni z takiej córeczki

Gość madziaO
nie chcesz to Twoja strata, szukaj dalej... Może w przedszkolu , kupisz lizaki ...

Gość gość
gość dziś Znalazła się młodociana prostytutka Zgłoś Niestety ten katolicki kraj ma takich całe masy, papież powinien być dumny z polek, wyzwolone i niezależne

Gość 40dla18
gość dziś Za Free żadna młoda nie będzie chciała starca Zgłoś za pieniądze to co to za partnerka? nie potrzebuje prostytutki tylko dziewczyne z morałami

Gość madziaO
nie jestem prostytutką, ale nie będę żadnego oblega za friko wysłuchiwać, czy oglądać przez kamerkę, bo takich biedaczków tu pełno :)

Gość gość
gość dziś autor to gołodupiec i erotoman gawędziarz smiech.gif szuka frajerki smiech.gif >>> bo "prawdziwa" kobieta tylko idzie w związek dla kasy, hahaha... boże co za kraj, gdzie te perszingi co ten bezmoralny kraj zrównają z ziemią?

Gość gość
madziaO dziś nie chcesz to Twoja strata, szukaj dalej... Może w przedszkolu , kupisz lizaki ... >>> Good Luck Sweetie, może kiedyś zmądrzejesz i zrozumiesz że pieniądze to nie wszystko

Gość gość
ty stary grzybie, masz skłonnośc***edofilskie, trzeba cię zgłosić !!!

Gość gość
madziaO dziś nie jestem prostytutką, ale nie będę żadnego oblega za friko wysłuchiwać, czy oglądać przez kamerkę, bo takich biedaczków tu pełno usmiech.gif >>> chcesz za 5tyś obciągać i dawać doopy = PROSTYTUCJA, ale wy szmaty nazywacie to sponsoring, czy dofinansowanie szkolne, czy wymiana korzyści, niestety cię zmartwie bo to dalej PROSTUTUCJA, sorry

Gość gość
00:47] ty stary grzybie, masz skłonnośc***edofilskie, trzeba cię zgłosić !!! >>> zgłaszaj gdzie chcesz, 18 latka to prawnie dorosła osoba i ma prawo robić CO CHCE!!!! Przykro mi że ci to przeszkadza, ale takie jest PRAWO !!! Pilnuj lepiej własną córke aby za 5tyś/miesiąc nie sprzedawała własnej doopy, bo tu widze większy problem społeczny

Gość gość
Ta madzia to prowo na bank a starry pedofil za darmo by chcial golod***ec.dziadku na trumne odkladaj a od dzieci tobie wara.zglaszam cie na policje.

Gość komisarz Marian Iwanicki
twoje IP już jest analizowane, sprawdzimy, komputer odwiedzane strony i dysk twardy. Historię danych do kilku lat wstecz. Proszę oczekiwać wizyty !