Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZakochanaGosia

mega pytanie

Polecane posty

Gość ZakochanaGosia

zaraz minie rok odkąd jesteśmy kochankami..On ma rodzinę i jak twierdzi nie może żony zostawić.pytanie brzmi: czy istnieje jakakolwiek szansa, ze będziemy razem? czuje ze to miłość mojego zycia (w zasadzie to wiem to na 100%, bo nigdy do nikogo nie czułam czegos takiego i nie byłam gotowa na takie poswiecenie się dla drugiej osoby), ale jezeli ma tak kazdy kto jest w mojej sytuacji to dziś to zakończe i odejdę. Niech odezwą się osoby, które wiedzą coś o tym i dadza mi rade zycia

Gość gość
czy istnieje jakakolwiek szansa, ze będziemy razem? x Oczywiście że tak... w marzeniach :P Gość jasno i wyraźnie dał ci do zrozumienia że fajnie się ciebie rżnie, ale nigdy nie będziesz ważna tak jak jego żona od której nigdy nie odejdzie. Czy wam kochankom, trzeba napluć w twarz abyście zrozumiały rzecz oczywistą, czym i kim dla nas jesteście?

Gość gość
Wchodząc w bliższą relację z osobą zajętą, a więc godząc się na bycie kochankiem/kochanką trzeba przestrzegać 4 reguł. 1. Nie zakochiwać się. 2. Nie zakochiwać się. 3. Nie zakochiwać się. 4. Gdy poczujesz że zaczynasz się zakochiwać, natychmiast kończ tą znajomość.

Gość gość
kolejny prostak, pelno was tu dzisiaj jak grzybow po deszczu

Gość gość
02:32 bluszcz, fuj

Gość gość
napluć takim bluszczom w mordę to mało

Gość gość
Nie że nie może żony zostawić, tylko zwyczajnie nie chce. Poza tym nawet gdyby jakiś cudem się rozwiódł, to pomyśl logicznie ile czasu potrwałoby kiedy wymieniłby ciebie na nowszy model, bo chyba nie łudzisz się że akurat tobie byłby wierny :P

Gość gość
nie jest to zaszczyt byc zona bluszcza, to nie jest nawet mezczyzna

Gość gość
"dziś " taka miałam nadzieje..dzieki za odpowiedzi