Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ustawa aborcyjna. Przecież to nie jest projekt PISu, tylko oddolny.

Polecane posty

Gość gość

Przecież to nie pisowcy są autorami projektu, to jest oddolna inicjatywa społeczeństwa, która zyskała spore poparcie. Przecież zebrano mnóstwo podpisów ludzi pod tym projektem.

Gość gość
A i tak zostanie dyplomatycznie oddalony "do dopracowania".

Gość gość
:D nareszcie ktoś to napisał -zrozumcie ze jak idzie społeczny tak SPOłECZNY nie partyjny projekt ustawy z 200 tysiacami podpisów to nie można udać że nie ma sprawy ..znaczy za PO tak było i wszystkie projekty społeczne szły do kubła bez rozpatrywania :O .

Gość gość
Widzę, że jednak na tym forum są myślący ludzie.

Gość gość
Znowu ty szajbusko i twój zachwyt nad beznadzieją ustawą? Ja mam w nosie czyj to jest projekt! dlaczego niby obcy ludzie w tym baby po menopauzie i faceci mają decydować o tym czy mam umierać dla fasolki osierocając żyjące już moje starsze dzieci?

Gość gość
Debilny trollu z 22.00 "O :( żadnej ustawy nie ma i nikt sie nią nie zachwyca ! Wypieprzajcie z tego forum bo żygać sie chce jak na CIĄŻOWYM forum od paru dni pompuje sie na maxa hejt proaborcyjny .A co do zwolenników -Czubaszek Janda Kijowski młode i płodne twarze kampanii proaborcyjnej :D.

Gość gość
Właśnie - ja w ogóle unikam polityki, ale zakładanie tematów na ciążowym forum przez zwolenniczki aborcji to patologia.

Gość gość
co z tego, że nie ich, mogli go tak samo odrzucić i nie robić cyrków. zobaczymy jak to ostatecznie wyjdzie

Gość gość
i mam jeszcze pomysł, złóżmy obywatelski projekt dot NATYCHMIASTOWEJ podwyżki kwoty wolnej od podatku!! skoro społeczeństwo się domaga zmian, też nie będą mogli przejść koło tego projektu obojętnie!!!!!!!! co wy na to?

Gość gość
O związkach partnerskich też złożyli projekt obywatelski, jakimś dziwnym trafem poszedł do kosza zanim jeszcze trafił pod dyskusję parlamentu. Projekt jest obywatelski ale jest też w to mi graj dla tych pieprzonych katotalibów z pisu. Nie słyszałaś opinii pani Szydło? :D 🖐️

Gość gość
Puszczalskie wywlomi chca aborcji bo chcca sie puszczac i moc uciec od odpowiedzialnosci tak samo jak robia to dupki porzucajac kobiete w ciazy z nimi.