Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co zrobic aby wrócil ?

Polecane posty

Gość gość

Hej, rozstałam sie z chłopakiem 2 tygodnie temu. On mowi ze mnie kocha ale nie chce ze mna byc... Przez ostatnie miesiace bylam straszna dla niego, ciagle krzyczalam, wieczne problemy. Dopiero teraz przejrzalam na oczy i wiem co robilam zle. Jestem pewna ze sie zmienilam. Ale on nie chce uwierzc. Spotkalismy sie 3 razy, 1 spotkanie bylo katastrofą.. Zaczelam plakac i histeryzowac. 2 raz bylo okej, spotkalismy sie i gadalismy przez 2 godziny, przytulil mnie, calowalismy sie ... Przy 3 spotkaniu rowniez tak bylo, do tego powiedzial ze serce chce wrocic ale rozum nie... Stwierdzil ze teraz poslucha rozumu. Ja tak strasznie go kocham i nie wiem co mam robic.. Co o tym wszystkim sądzicie ? Co zrobic aby wrócil ? Bylismy razem ponad 3 lata..

Gość gość
Na pewno cie nie kocha Z moim było tak samo...nie rozumialam co go oddala ode mnie,ze miłość jest ważniejsza niż urażona duma czy rozum...okazało się,ze ma inna,ze mnie zdradzał... kłamał mi prosto w oczy...na szczęście niedługo potem pewne okoliczności życiowe doprowadzily go do samobójstwa (ta dla której mnie zostawił zostawiła jego) , w jednej chwili moja miłość zmieniła się w nienawiść. Lecz,gdy juz zmarł,poczulam ulgę.

Gość gość
śmerc kogos przyniosla ci uloge ?taka próżna jesteś . i ze niby to jego wina bo zdradzał ato ze mogłas byc wredna to juz dobre ludzie są fałszywi i obłudni szczegulnei kobiety

Gość gość
Próżność? Chyba nigdy nie byles zdradzony. Cieszę się, że on juz nikogo nie skrzywdzi.

Gość gość
zdradzony nie ale kochałem a ona przymnie pozwalała sie obmacywac inemu . i tak przez rok i wsumie niemoge jej żle życzyc bo każdy popelnia błedy cos jest nietak stoba jestes bardzo zła kobieta jeśli nie potrafisz wybaczyć i zyczysz komuś smierci ..

Gość gość
Ja też miałam podobnie. Ale mój wrócił i jesteśmy teraz razem

Gość gość
Byłam zła i jakiś nawet zdawałam sobie z tego sprawę. Po tym jak to ja z nim zerwałam a on rzeczywiście się z tym pogodzil poczułam stratę i zrozumiałam że byłam głupia. Jego odejście nauczyło mnie jakoś inaczej podchodzić do tego wszystkiego. Zmieniłam się o 180 stopni. Nie przejmuje się pierdolami i staram się być lepsza. Dużo mnie kosztowało to żeby on wrócił .

Gość gość
10:00 to, że sobie w środku kochałeś a ona nawet o tym nie wiedziała to miej wine do siebie że jesteś dupa wolowa a nie facet, żaden normalny by nie siedział przy lasce, która daje się macac innemu.

Gość gość
Zerwanie i jego odejście miało miejsce rok temu. Teraz jestem z nim u jego rodziców :) jest fajnie. Wiadomo że raz jest lepiej raz gorzej. Ale oboje się kochamy i ja nauczylam się szacunku a on też nauczył się nie brać wszystkiego do siebie. Nauczyliśmy się jakoś że sobą żyć:) żaden związek nie jest idealny i usłany różami. Jeśli ludzie się kochają to tak łatwo nie puszczają drugiej osoby jak zepsute zabawki. Dobrze jak druga osoba da szansę. Jednak nie każdy potrafi to docenić i się zmienić. Kompromisy i wzajemny szacunek to jedyny sposób na udany związek. Pozdrawiam

Gość gość
Co mam zrobic zeby wrocil ?

Gość gość
Po co mu taka rozhisteryzowana księżniczka? Daj spokój facetowi.

Gość gość
11:44 ile mieliscie przerwy ?