Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Warszawa czy powrót do siebie?

Polecane posty

Gość gość

Witam wszystkich. Potrzebuję porady odnośnie pracy, mianowicie mam wybór pomiędzy dalszą praca w Warszawie za 2500zl a powrotem w swoje rodzinne strony do znajomych i narzeczonej i praca za 1800 zł. Nie ukrywam że życie w stolicy mnie męczy, koszty utrzymania są wysokie, ok. 1000 zł, dodatkowo co tydzień jeżdżę do rodziny ok. 200 km, co też sporo mnie kosztuje. Czuje się tu samotny i wyobcowany, brak bliskich itd. Jedynie trzyma mnie tu w miarę fajna praca. Proszę o poradę, może jest/był ktoś w podobnej sytuacji i znalazł dobre wyjście. Pozdrawiam

Gość gość
Za 3-4-tysięczną pensję opłacałoby ci się mieszkać w Warszawie, ale skoro sytuacja wygląda tak jak opisujesz to nawet sie nie zastanawiaj i jedź do siebie. Inaczej będziesz z dala od bliskich i za dużo nie zarobisz.

Gość gość
Warszawa jest dla sejmowych darmozjadow,wracaj na chate lepiej na tym wyjdziesz ;-)

Gość gość
Dzięki za odpowiedź. W porównaniu praca- koszty życia zarobki wychodzą mi podobnie lub nawet gorzej w Warszawie. Ale przecież nie to jest w życiu najważniejsze, ważne aby być szczęśliwym. Tego mi najbardziej brakuje.

Gość gość
Skoro nie lubisz życia w Warszawie to uprzejmie proszę, zrób coś pożytecznego i wracaj do siebie na wiochę. Nie jest ci dobrze w Warszawie, nikt cię do niej nie zaprasza.

Gość gość
Wracaj do siebie. Zarobisz podobnie a będziesz z rodziną.