Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Każda kobieta która jutro idzie na Strajk Kobiet to SZMATA i LAFIRYNDA

Polecane posty

Gość gość
Coś w tym jest. Bo kobieta, o czułym kochającym sercu nie byłaby w stanie sobie wyobrazić nawet a co dopiero chcieć aborcji. Pewnie te paniusie płaszcza kotki pieski szczeniaczki och jakie słodkie ale nóg by im nie powyrywaly, głowy nie odkroily a walczą te idiotki walczą aby to robić maleńkim dzieciom bo to są dzieci i w dzisiejszych czasach gdzie można zobaczyć na Youtube rozwój człowieka trzeba być tępym zeby nie dostrzec cudu stworzenia i nie wzruszyć się tak maleńka istotka i bez mrugniecia czlonkowac cialo. One nie są godne miana kobiet, są gorsze od gestapo bo oni cudze dzieci zabijali a nie własne.

Gość gość
hahahahahahahaha czlonkowac cialo hahahahahahaha , moja corka poronila w 7 tygodniu , wyobraz sobie ze nie wylecial z niej maly rozowy bobasek tylo wielki skrzep krwi jak wielki gil z nosa - zero cialka nawet tyciusienkiego jak calineczka , wiec co ty chcesz czlonkowac podczas aborcji ktora wykonuje sie najpozniej do 8 tyg FARMAKOLOGICZNIE- wiesz co to znaczy farmakologicznie czy trzeba ci tlumaczyc?

Gość gość
racja ! wszystkie te kobiety to zimne suki bez serca ! aborcja jest okrutna!

Gość gość
No niestety takie poglady jak zalozyciela watku sa wynikiem ignorancji polaczonej z ograniczona zdolnoscia logicznego myslenia. Wiec nie sadze zeby zrozumieli slowo farmakologicznie lub chocby chcieli zrpzumiec pewne proste zaleznosci. Latwiej sie dac oglupic i bredzic o czlonkowaniu nieistniejacego ciala. Bo samodzielne myslenie to zbyt duzy wysilek.

Gość gość
do tej niby myslacej powyżej : a co to za różnica jaka aborcja nie wyobrażam sobie zęby zabić własne nienarodzone dziecko ! dla mnie to jest okrucieństwo nie do pojęcia !

Gość gość
do tej niby myslacej powyżej : a co to za różnica jaka aborcja nie wyobrażam sobie zęby zabić własne nienarodzone dziecko ! dla mnie to jest okrucieństwo nie do pojęcia !

Gość gość
To nie zabijaj ale pozwól innym decydować za siebie, a nie według Twoich poglądów i Twojego sumienia!

Gość gość
to niech się zabezpieczają a nie później przezywki i demonstracje ze dziecka nie pozwalają im usunąć! hipokrytki pierd. ..

Gość gość
Dla mnie to co się dzieje na tym świecie to jakaś sodoma i gomora. Ja jestem osobą wierząca i w życiu bym nie zabiła własnego dziecka. Do tych kobiet które tak bardzo są za aborcja polecam obejrzeć filmik na YouTube jak wygląda zabijanie małego czlowieczka w łonie "swojej matki".

Gość gość
Antykoncepcja nie daje 100% pewności i czasem zawodzi , a co w sytuacji gwałtu mają nosić przy sobie prezerwatywy? Co w sytuacji kiedy kobieta zaszła świadomie w ciąże ale nie ma szans na przeżycie ciąży dowiaduje się o ciężkiej chorobie. Ciąża to wielkie obciążenie dla organizmu dziecko jest jak pasożyt w ciele matki wyciąga wszystko co dobre witaminy itd...

Gość gość
jedynym pasozytem jesteś ty ! szkoda ze ciebie mamusia nie usunęła

Gość gość
16.41 skoro płód to pasożyt to usuń sobie środowisko rozwoju pasożyta -macicę ... to zabezpieczy cię na zawsze :P

Ja nie wyobrażam sobie żeby zabić nienarodzone,niczemu winne dziecko. To morderstwo i nikt mi nie powie że nie. Trzeba nie mieć sumienia i serca żeby dokonać takiego czynu. Jezeli ludzie nie chcą miec dzieci to istnieje takie coś jak antykoncepcja ! Wiadomo że środki antykoncepcyjne nie są 100% zabezpieczeniem ale skoro go nie chcesz to oddaj je do adopcji. Kobiety,które są za aborcją nie powinny mieć dzieci,nie zasługują na to by zajść w ciążę,usłyszeć bicie tego małego serduszka. Jak tak można?No jak? Słyszysz bicie serca swojego dziecka a za chwile je zabijasz?? Niewyobrażalne.

Gość gość
Moja kolezanka jest niechcianym dzieckiem, jej matka nie raz jej wykrzyczala że chciała ją usunąć ale nie mogła bo co by ludzie powiedzieli, spaprala ta "matka" jej psychikę, dziewczyna ma za sobą nie jedną próbę samobójczą sama mówi że wolałaby się nie urodzić ale wy takie rzeczy macie gdzieś matka ma rodzic i tyle co z tego ze potem dziecko będzie miało zjebana psychikę, okropna matka. Nie powinno się zmuszać żadnej kobiety do macierzyństwa, niestety ale nie ma 100% antykoncepcji a w naszym jakże cudownym kraju nie można poddać się zabiegowi podwiazania jajowodów bo to jest nielegalne okaleczenie własnego ciała.... Sama nie chce mieć dzieci i staram się by nie zajść, biorę tabletki i wraz z mężem stosujemy stosunek przerywany, a po okresie nie uprawiamy seksu, stosowalibysmy jeszcze gumki ale mąż jest na nie uczulony więc nie możemy ich używać, sama najprawdopodobniej wzielabym tabletki poronne gdybym jednak zaszła

Ludzie dajcie spokój... Chcecie żeby aborcji była kategorycznie zabroniona w każdej sytuacji? Nie mówcie że czegoś byście nie zrobiły skoro nie przeżyłyście czegoś takiego jak niektóre dziewczyny. Ja nie usunełabym zdrowego dziecka tak jak to robią niektóre dziewczyny, ale gdyby ciąża zagrażałaby mojemu życiu, nazwijcie mnie egoistką, ale nie wiem czy zaryzykowałabym swoje życie dla dziecka które najprawdopodobniej nie przeżyje, a nawet gdyby już bym postanowiła je urodzić, to chciałabym żeby inne kobiety miały wybór, taki jak miały do tej pory, trzy dozwolone sytuacje w których prawnie można dokonać aborcji. Przestawcie myślenie, nigdy nie mówcie że czegoś nie zrobicie, nie wiedzie gdzie was życie zaprowadzi, jakie ciężkie sytuacjie postawi przed wami.

Gość gość
sama jestem na 90 % za zakazem aborcji, ale lepiej żeby prawa aborcyjnego nie zmieniali dobre jest. Zresztą i tak czy siak jak któraś b edzie chciała to i tak usunie nie ma co grzmieć. Niby obrona życia a na niepełnosprawne powiedzmy dadzą przysłwiową złotówkę a rodzic sto razy tyle musi wydać, więc lepsza aborcja niż długi

Gość gość
jak jak czytam teksty tych kretyńskich religijnych oszołomów, to uważam, ze skoro oni nie rozumieją innych poglądów, może się powinno wystapic z inicjatywa, żeby aborcja była przymusowa w niektórych wypadkach... w końcu jak uważają, ze nie trzeba się liczyc z poglądami innych, to nie liczmy się. Usuwajmy wszystkie płody uszkodzone, z np. Zespołem Downa, te dzieci nie będą cierpieć za zycia bo rodzice byli nawiedzeni - tudzież głupi. Kazdemu wyszłoby to na dobre, rodzice będą mieć normalne zycie, a skarb państwa zaoszczędzi ogromne sumy na zasiłki, leczenie, rehabilitację, które by można przeznaczyć na choćby walkę z rakiem

Gość gość
"Członkowanie ciała" hahah no to sie uśmiałam dzięki ćwierćinteligentce z Kafe, która na domiar złego pewnie juz zdążyła przekazać swoje parszywe geny dalej w swiat. Poczytaj sobie kobicino jak wyglada aborcja a pozniej pisz farmazony na internetach. Zasięgnij rzetelnej wiedzy a nie zmanipulowanej dla ciemnoty to moze zrozumiesz to i owo.

Gość gość
Trzeba być tępym zeby uważać ze w 7 tyg ciąży zarodek był gilem skrzepem czy jakąś nieokreślona masa. Włącz Youtube to zobaczysz jak wygląda w 7 tc taki glut. Ma bijące serce, chyba że.to była ciąża z pustym jajem plodowym to wiadomo że to co innego, Ale 7tygodniowe dziecko ma zaczatki ciała.

Gość gość
22.53 ordynarny toll gdy braknie argumentów zaczyna obrażać :O

Gość gość
Wiem że rozczlonkowuje sie cialka większych dzieci, te mikro maleństwa oczywiście morduje się po podaniu tabletki poronnej, co nie znaczy że nie cierpi. Skoro jednokomorkowce uciekają od zagrozenia to co dopiero zarodek z bijacym sercem. Trzeba być pustym jak murzynski bęben zeby ze śmiechem na ustach mówić o aborcji. I kto to mowi? Ktoś kto kiedyś był tylko zygota.

Gość gość
Nie jesteś ciałem, które ma duszę, jesteś duchem / duszą, która ma doświadczenie w ciele. Nas zabić nie można, niektórych nawet fizycznie. Wszystko zależy od poziomu naszej energii i oczywiście jak jej używamy. To my ludzie tworzymy / kreujemy tę transformację, w większości nieświadomie. Faktycznie niezbyt dużo "obudzonych", ale należy pamiętać, że ci obudzeni działają świadomie, stąd ich przełożenie energetyczne jest nieporównywalne z tymi śpiącymi. Bez myśli nie ma kreacji, myśl to jest zarodek, który rozwija się doskonale tylko wtedy, kiedy jest napędzany / żywiony siłą miłości bezwarunkowej, jeśli ktoś ma wątpliwości. Tak to działa. Więc tą kreatywną myśl trzeba zasilać, a właściwie jedyny sposób jaki mamy, to przez swoją "postawę życiową". Proste. Oczywiście są też "ciemni", ci , którzy wybrali dłuższą drogę, ale nie jest to żaden powód, żeby obdarzać ich negatywnymi uczuciami, a sobie kreować karmę, oni po prostu pokazują nam, jak nie powinniśmy postępować. "Zaświaty", w przekazach często twierdziły, że to często dusze, które zakończyły koło karmy, poświęcały się w tej grze jako "czarne charaktery". Reasumując tworzymy w sumie swoimi uczuciami, swój świat.

Gość gość
Jeśli faktycznie sa dusze, to sądze, ze zwierzęta także ją maja. a jak tak się pienicie o te zarodki, co uciekają przed bólem, to wyjasnijcie mi, dlaczego pozawalacie na zabijanie zwierząt w rzezni, i to zdrowych. Jak możecie zabijac choćby muche, przecież to nie zycie?

Gość gość
Rzeznie to też wymysł rozpasanego człowieka. Są jeszcze gorsze miejsca. Np żywa malpka wlozona w srodek stołu , w dziurę, tak,że wystaje tylko glowa. Naokolo ludzie (!)siedzą i biją ją łyżkami po glowie aż umrze. Wtedy otwiera sie jej głowę i zjada ciepły mózg. Taki rarytas. Kto zabija z głodu zwierzę bo musi przeżyć to cóż, taka natura, ale pastwienie sie nad zwierzęciem, (nigdy nie zapomnę przerazonego spojrzenia tej malpki mimo że ten film widziałam 20 lat temu)jest po prostu bestialstwem. Rzeznie też. Człowiek niech sobie żre to mięso ale kiedyś to od święta jadł a teraz zre kilka razy dziennie. Nie byłoby rzezni gdyby jadł to mięso parę razy do roku.

Gość gość
Dla mnie okrutne jest i zabijanie malutkich dzieci i zwierząt. Niestety świat jest zły ale to my ludzie się do tego przyczynilismy.

Gość gość
Dlaczego Polska ma miec monopol na moralnosc? Jakie ma do tego prawo? W czym jest lepsza od rozwinietych krajow świata? Czy ludzie uczciwsi? Mniej przestepstw? Skoro etycy , psychologowie, lekarze na swiecie uwazaja zarodek za zarodek- dlaczego akurat Polacy maja byc madrzejsi? Ciesze sie,za moja ciezarna córka mieszka za granicą. A na strajk pójdę i opinia kafeterii mało mnie wzrusza.

Gość gość
Temat to prowo, ale uczestniczki tego protestu po prostu się kompromitują. Dały się zmanipulować. Chciały być "niezależne" a wyszło jak zawsze...

Gość gość
03.26 no i potwierdzasz (niechcący) to czemu chcesz zaprzeczyć :D Owszem Polska ma niski/bardzo niski poziom przestepstw na tle świata . -najniższy własnie ta "Moherowa" Podkarpacie ...Jeżeli chodzi o inne sprawy -wysoki poziom IQ potwierdzony badaniami i poziomem polskch szkół .Są tacy którym to nie w smak ...A ciesz sie z zagranicy -wyjazd do córy i nie wracaj . Zreszta po co ta dyskusja skoro jesteś bezdzietnym trollem :P