Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto nie weźmie udziału w strajku i dlaczego?

Polecane posty

Gość gość
37 tydzień ciązy, chciałabym, ale lepiej bedzie dla mnie i Młodej jak zostanę w domu.

Gość gość
Wg mnie jeśli jakaś celebrytka czy inna kobieta afiszuje sie głośno że popiera aborcje i zaznacza przy tym tekst w stylu "jestem mamą dwóch cudownych dzieci" czy coś w tym stylu i jeszcze zamieszcza swoje zdjęcie z tymi dziećmi to jest to jakieś niesmaczne i nie trzyma sie w ogóle kupy. To tak jakby jakaś rzeźnia reklamowała sie z logiem przedstawiającym świnie co notabene jest częste w zasadzie ale to nie zmienia faktu że dziwne. x No i to oznacza tylko tyle, że kompletnie nie wiesz o co one walczą i dlaczego protestują.

Gość gość
Czytając tu wpisy, mam wrażenie, ze połowa nie rozumie problemu. :(

Gość gość
gość dziś Czytając tu wpisy, mam wrażenie, ze połowa nie rozumie problemu. smutas.gif X myślę, że większość z tych pro-lifeowców nie rozumie w ogóle o co chodzi:/

Gość gość
Nie bo u nas nie ma akcji.

Gość gość
7:22 poczytaj Biblię zwierzęta niejako bezpośrednio są dane od Boga jako pożywienie. Komary muchy pająki (szczególnie te jadowite ) stwarzają niebezpieczeństwo ale one nie są STWORZONE NA OBRAZ BOGA TYLKO LUDZIE więc strzeliles /łaś 2w kulą płot x x Biblia to twór dawnej kultury, jest napisana przez ludzi, i nie można jej interpretować dosłownie. W sumie jakby tak bylo, to kobieta mogłaby zdradzac męza, tam jest tylko przeciez powiedziane "nie pożądaj zony bliźniego swego".. A ze ludzie się uważają za lepszych- to niestety wiadomo, ale nie sa tacy... Jeśli nawet by przyjmować zgodnie z wiarą chrzescijańska, ze człowiek jest stworzony na obraz Boga, a zwierze nie, choć na pewno tak nie jest, to zwierze tez zyje, tez czuje- radość, smutek, ból... Człowiek jest pasozytem na ziemi, i niedługo te planete kompletnie zniszczy, wiele gatunków zwierząt umiera, podobno jest ostatnio ogromny problem z pszczołami, który może spowodować głód na swiecie...

Gość gość
Poniedziałek mniej Tirów i dlatego panie protestują

Gość gość
Korwiniści moga dać te protesty na dowód o niższosci intelektualnej jednej płci :D:O niestety. Wiecie jakie umowy miedzynarodowe ma przykryć bełkot aborcyjny ? Takie że się posracie :( gdy rząd je podpisze -są za nimi i KOD i część PiS ta rządowa . TE histeryczne wpisy (50% trolli ) zakrzywiają wam rzeczywistość -za chwile zniknie w Polsce wszelka ochrona praw konsumentów ... oraz masa miejsc pracy ,UE jak szalona na to naciska .Obudzicie się z ręka nie w nocniku a w szambie -ale dalej piskacie o tabletkach, płodach itp .Jutro pobudka w innej rzeczywistości..

Gość gość
Do tych za aborcja: Skończcie ze swoim życiem, po co macie cierpieć, życie to cierpienie. Pobcobdozywac starości, a może będziesz ciężko chory i umierać będziesz latami. Odbierz sobie życie kulą w łeb. Ot taka logika tych którzy zabraniają żyć dziecku bo urodzi się chore. Zabić zanim się urodzi. Dziecko z g****u po pierwsze i po drugie i po trzecie, to należy do Boga a nie do Ciebie bo to On je stworzyl. A po czwarte jest też Twoim dzieckiem. Dzieckiem!!! A ty jak chcesz usunąć to życie ,to spójrz sobie w twarz i powiedz sobie ze jestem ważniejsza od tego życia. Ważniejsza bo co, bo wieksza? Bo jesteś wygadana? Ten twój ozor kiedyś i tak zgnije w ziemi. Nie mogę pojąć EGOIZMU i OKRUCIENSTWA kobiet które są za ZABIJANIEM własnych dzieci!!

Gość gość
Nie wzielam udzialu I nie wezme w propagandzie tvn I nie bede isc ramie w ramie z KOD .a po 2 .sejm odrzucil dawno ten projekt ale tvn tak sie jara tym opluwaniem pis ze poinformuja o tym spoleczenstwo za miesiac. NAprawde myslcie kobiety samodzielnie, bo wycieraja Wami swoje interesy.