Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co moze zrobic taki pieprzony nieudacznik jak ja

Polecane posty

Gość gość

Mam dosc siebie i swojej nedznej egzystencji. Mam prawie 26 lat i nie mam, nie osiagnelam nic. Zawsze sie dobrze uczylam, mialam w planach studia. Niestety zycie potoczylo sie inaczej. Ukonczylam (glupie) liceum wieczorowe majac 21 lat (nie udalo mi sie ukonczyc dziennego z przyczyn zdrowotnych) wiec juz w CV na starcie jestem "skreslona", no bo widac ta luke. Pozniej zycie dalo mi jeszcze bardziej w kosc i zaszylam, zamknelam sie w domu, nie widzialam sensu w niczym i do dzis lecze deresje. Nie mam pracy, pieniedzy, wyksztalcenia. Zniszczylam sobie zycie. Dopiero w zeszlym roku zaczelam nauke. Teraz jestem na drugim roku. Boje sie, za juz wszystko stracone, ze nie mam juz na nic szans. Jak zapelnic luki w CV? Naklamac na temat jakiejs "prostej pracy"? No chyba wyjscia nie mam. Tak z prawdziwym cv nikt mnie nigdzie nie zatrudni. Przepracowany mam poki co tylko rok, wiec musze jakos "zalatac" 4 lata. Wiem, ze wielu z Was uzna mnie za lenia czy debila , ale prosze o jakas rade. Moze wpisze cos o pracy w sklepie, mam pojecie na ten temat. Chce zaczac wreszcie normalnie zyc

Gość gość
Mam 25 lat, zero doświadczenia, nigdy nie pracowałem, ukończyłem liceum zaoczne w wieku 22 lat. Również nigdy w związku nie byłem i jestem prawiczkiem. Jak widzisz, tak źle z tobą nie jest. Ale nie przejmuj się, w tym kraju większość kariery nie robi żadnej i zarabiają maks po 2000 tysiące, czy to mają doświadczenie, czy nie.

Hej czemu o sobie tak mówisz że nic nie osiągnęłaś? Masz skończoną szkołę, podjęłaś dalszą edukacje czyli to już jest coś. Nie masz jeszcze do końca straconego życia bo wciąż jesteś bardzo młoda i możesz to nadrobić. A co do kłamania w CV to moim zdaniem nie warto, bo w przypadku gdy kłamstwo wyjdzie na wierzch może się to dla Ciebie skończyć jeszcze gorzej niż ta "luka"

Gość gość
Rozumiem, z tym, ze gdy wysylam prawdziwe CV to nie odzywa sie nikt, a jesli juz to pytaja skad takie (dlugie) przerwy, co robilam przez ten czas itd itp

Gość gość
Duzo ludzi klamie w CV. Ja bym chyba raczej sklamala, bo tak to ktos pomysli, ze jestes leniem, ze nikt Cie nie chcial zatrudnic itd itp i nigdy pracy nie znajdziesz :(