Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Studzia

Kochani zaczął się październik czy odmawiacie rozaniec ?

Polecane posty

Ja oprócz odmawiania cudownej modlitwy - now/enny pomp/ejanskiej obiecałam odmawiać każdego dnia października część róża/ńca przypadającą na dany dzień w różnych intencjach. Proszę was o to samo , o troskę duchową w intencjach różnych osób, o wsparcie duchowe.

Bardzo dobrze, uwolniona od szatanskich nałogów, od myśli samobójczych walcze o życie swoje i innych osób.

Gość gość
To pomódl się za tych, co mają wszystko niepoukładane, chociaż bardzo by chcieli aby było inaczej.

Gość gość
Kurwa faktycznie czyli jeden dzień mam w plecy.

Gość gość
Naprawdę odmawiasz pompejanska? Ile ci to zajmuje czasu?

Gość gość
Mogę prosić Cie autorko o modlitwę o poród bez komplikacji i złagodzenie bólu porodowego? albo chociaż mily personel i miłą atmosferę podczas porodu... Dziękuję. Z Panem Bogiem.

Tak odmawiam. Wszystkie części różańca czyli 4 zajmuje mi to ponad godzinę, ale oprócz tego modlę się innymi modlitwami. Dodam ze jedną nowenne już odmowilam. teraz jestem w trakcie drugiej

Gość gość
I za mnie się pomodl żeby mój facet zaczął mnie dobrze traktować i żebym była ważniejsza niż jego mamusia i znajomi

Gość gość
Studzia a mam pytanie, dlaczego jak słucham swiadectw roznych ludzi i tam się przewija najczęściej jedno zdanie ,gdy ludzie są już na dnie albo nie widza wyjścia z sytuacji i mowia" Boze jeśli istniejesz to pomoz mi " Ja bałabym się wypowiedzieć takie zdanie bo wiem,ze istnieje czy to nie jest wystawianie Boga na probe? ja wierze w Niego odkad pamiętam Kocham Go odkad pamiętam ale ile moich próśb olał, w sumie żadne z moich zyczen nie zostało spełnionych. Zaznaczam,ze to nie były jakies głupoty ale poważne zyciowe tragedie gdzie potrzebowałam pomocy Bo.ga. Nie wyobrażam sobie powiedzieć do Boga JESLI ISTNIEJESZ... to zwątpienie w Niego. Dlaczego B.og jednych wysluchuje a innych OLEWA???? To samo się tyczy No.wenny Po.mpejanskiej nie każdy otrzymal to o co prosil.

Nie wiem jaki Bóg ma dla Ciebie plan, widzisz czasami tak jest, to wszystko jest niezrozumiałe , może Pan Bóg oczekuje od Ciebie czegoś więcej, ciągłego mnożenia tej wiary. Czasem prosimy, blagamy Boga o różne sprawy, ale nie dajemy z siebie tego co moglibyśmy dac. A może jest to próba wiary ? Pan Bóg wystawia nas na próbę, żeby sprawdzić czy jesteśmy wytrwali, cierpiliwi czy ufamy mu w każdej sytuacji, czy sie nie poddamy.Trzeba zaufać Bo/gu do końca, mimo wszystko, mimo wszelakich trudności i niepowodzeń, mimo tego, że przed oczami mamy czarny scenariusz trzeba zaufać.

A nie dostrzeglas żadnych ła.sk po odmo.wieniu no/we/nny ? Ja tylko powiem, że pierwszą łaską która otrzymałam był wewnętrzny spokój , którego mi brakowało zawsze. Leki i niepokoje znikły choć wcześniej towarzyszyły mi zawsze. mało tego myśli samob.ojcze, a teraz nawet przez głowę mi to nie przechodzi. Pierwsza łas.kę otrzymałam drugiego dnia mod.litwy. Pamiętam że poszłam wtedy do apteki po jakiś uspokajacz ale jak się później okazało nie potrzebowałam już tych leków. nie brałam ich bo byłam nadzwycAjnie spokojna. :) dodam, że nie modl.ilam się pierwsza n/owe/nna w swojej inten.cji tylko o kogoś. sama dostałam mnóstwo łask, a czy intencją została wysłuchania dowiem się niebawem.

Gość gość
Tak sobie tlumaczę, że to proba od Boga ale ta proba trwa cale dzieciństwo(tragedia), młodość gdzie myslalam,ze wszystko jakos się ulozy z dnia na dzień swiat się zawalil(kolejna tragedia) Nie raz powiedziałam,ze Go nienawidzę ale nigdy nie zwatpilm w to,ze on może nieistnieć... Nie raz slyszalam, ze może moje zycie i to co przechodzę dzieje się na jakąs Wielka Chwale, o której dowiem sie po śmierci. Nie raz slysze tez od znajomych/bliskich itp. " kiedy M.. u ciebie w końcu się uspokoi? kiedy skończy się to pasmo złych rzeczy, sytuacji?" Ja nie odmawiałam tej now.enny ale slyszalam od niektórych ze nie zawsze im pomaga stad moje zastanawianie się jak to jest jednym pomaga innym nie... Lask mam dużo chociażby ta ze caly czas Kocham Boga a Jezus to mój Przyjaciel. Nie raz Bog mi pomogl(ale to raczej drobnostki) natomiast w tragicznych momentach zycia mojego czułam się sama opuszczona przez Boga.

Czasem to poranienia, grzechy naszych przodków wpływają bardzo na nasze życie. Slyszalam o nowe/ennie do Matki Boskiej rozwiazujacej węzły. Sama zamierzam odmawiać ja w najbliższym czasie.

Gość Xeropopi
Od pewnego czasu przestalam sie modlic i dopiero wtedy odzyskalam spokoj. Nie prosze o nic i nieczego nie oczekuje. Tyle lat wiary, modlitwy i nadziei .. wszystko na nic. Kolejne porazki. Skonczylam z tym calym nonsensem i mam wiecej czasu dla rodziny i wiecie co .. jestem szcesliwsza niz kiedykolwiek. Kto chce niech wierzy, ja juz stracilam wiare. Po drodze stracilam dom, zdrowie i wiare , ze "Bog" kiedykolwiek mi pomoze. Teraz widze, jaka bylam smieszna ze swoja wiara. Mozesz zdychac pod plotem blagajac o pomoc i ON ci nie pomoz. A wiecie dlaczego? Bo BOG nie istnieje, jest tylko wymyslem ludzi, naiwniakow wierzacych w jego ilosierdzie. Cala wiara w boga to wielka manipulacja kleru, ze niby twoje cierpieni przybliza cie do boga , trele morele. Ludzie otworzcie oczy. Boga nie ma. Liczy sie tylko to co jest tutaj i teraz. Potem smierc i koniec, zadnego raju ani piekla.

Gość gość
A ja nie przestanę wierzyć.

Gość gość
Studzia a pamiętasz jak zadawalałaś się czekoladą, piwem i palcówkami? gdzie te czasy

nie widzę nic złego w czekoladzie i piwie :) w umiarze , a z masturbacja skończyłam i to było prawdziwe uwolnienie z nałogu

Gość gość
nie czujesz już popędu? naprawdę sama modlitwa wyleczyła Cię z potrzeb seksualnych?

Gość gość
Studzia 2016.10.02 x Super :) Ostatnio zdarza mi się włączać na youtub Rozaniec i odmawiac razem z nimi :) pozdrawiam :)

Gość gość
wredny małpiszonn dziś x Kazdy chce pomocy w swoich sprawach ale nie każdy ma odwagę prosić osobiście w modlitwie. Bo np. nie czuje sie godny i uważa, że ktos może sie modlic lepiej. Sama tak na początku robiłam :) Wstawiennictwo modlitewne jest wazne w pomocy na początku a potem czlowiek sam łapie sie za modlitwe bo widzi jej efekty. Rozaniec rzeczywiście jest niezwykłą modltwą. Sprawdziałam na sobie. Działa tak pisze Studzia. pozdrawiam :)

Gość gość
wredny małpiszonn dziś x Działa, dziala :) I modlitwa osobista do Jesusa i modlitwa wstawiennicza. I to jak działa :) Zobacz na youtub kanał Dotyk Boga. Tam jest kilkadziesiąt filmików o skutkach nawrocenua i wysłuchanych modlitw właśnie. Gsrzech na świecie był, jest i będzie. I nie ma co się nim gorszyć. Ale to właśnie modliitwa nas chroni przed jego skutkami czyli złemi nieszczesciem, ktore sa jego konsekwencja. pozdrawiam :)