Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CoTuKupic

Jakie prezenty dla dzieci?

Polecane posty

Gość CoTuKupic

Cześć, mam taki problem. Zbliża się Gwiazdka, chcę kupić prezenty wcześniej. Do obdarowania mam czwórkę dzieciaków: 2, 2,5, 4, 8 lat. Z najstarszą nie mam problemu, kocha książki, ale co chłopakom? Dwulatkom myślałam klocki - te takie duże kolorowe, jak te na obrazku: http://dladzieciaczka.pl/pol_pl_Clementoni-Clemmy-Plus-Wiaderko-30-klockow-6953_1.jpg Ale nie wiem, czy nie są za duzi? Co innego można kupić, żeby nie była to kolejna wyjąco-świecąca pierdółka? No i czterolatek.. w sumie prawie pięć. Jakieś podpowiedzi? Będę wdzięczna.

Gość gość
Dla 2 letniego chłopca bym proponowała klocki ale trochę większe bo jeszcze taki maluch bierze coś do buzi,ubranko,miś Dla 2 letniej dziewczynki miś,ubranko,wózek dla lalek Dla 4 letniego chłopca samochód,tor wyścigowy klocki lego Dla 4 letniej dziewczynki domek dla lalek książeczka z naklejkami kucyk np my litte pony,kuchnia zabawkowa Dla 5 letniego chłopca zabawkowy dinozarł komplet ubrań z jego ulubionym bohaterem filmowym samochód Dla 8 letniego chłopca książka figurki z filmu mata edukacyjna Dla 8 letniej dziewczynki książka gra planszowa łyżwy Myślę że chociasz trochę pomogłam :-) Gratuluję ci 4 dzieci mnie bóg obdarował 2 córkami

Gość gość
Nie napisałam co mogło być dla 5 letniej dziewczynki mogą być to np plecak z ulubioną bajką pluszak przebranie np wróżki