Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do kobietek! Odpowiedzcie bardzo proszę! :)

Polecane posty

Gość gość

Pisze tutaj bo tu jest najwięcej kobiet chyba ;) Chce wprowadzić akcję promocyjna w moim sklepie. Ma to być drobny upominek do każdego zakupu. I teraz pytanie co byście kobitki chciały w takim gratisie otrzymać w sklepie odziezowym? ;) Dziękuję za wszystkie odpowiedzi!

Gość gość
Próbkę ładnych perfum,może jakaś szminkę ( chociaż dobra szminka sporo kosztuje.)

Gość gość
Takie próbki perfum oryginalnych widziałam kiedyś na jakiejś stronie za 5 zl nawet niektóre można kupić. Zależy jaka masz klientele jeśli zadowolą się tanim perfumem to kup jakieś bi-es czy coś w tym stylu ;)

Gość gość
Ładną apaszkę, bransoletkę na rzemyku, gadżety z filcu.

Gość gość
O, właśnie, bransoletka ma rzemyku, ja bym się ucieszyła! Gruby rzemyk z pojedynczym ceramicznym koralikiem, całość w kolorze pasujacym do kupionego ciuszka:-) Mogłaby też być czekoladka w opakowaniu z nazwą Twojego sklepu, można takie zamówić

Gość gość
Najlepiej jakis kupon rabatowy. Np. jak ktoś kupi coś do 50zl to 5% zniżki przy następnym zakupie, jak do 100zl to 10% itd. Ja bym np. upominków nie chciał, bo przedewszystkim z perfumami ciężko w gust czyjś trafić, podobnie z apaszką, bransoltkami czy innymi dodatkami. Bardziej zachęcą moim zdaniem kupony rabatowe. A jesli nie chcesz koniecznie kuponów to mozesz zwykłe koszulki w różnych rozmiarach (rozmiar na życzenie) dawać klientkom. Każda z nas po domu chodzi w jakichś sportowych ubraniach, a nawet jak sama nie będzie chciała dla siebie to weźmie dla męża chociażby. Hurtowo koszulki w kolorach białych i czarnych ( kolor każdy sam wybierze) możesz też po 5zł za sztukę kupić.

Gość gość
kazda z nas uwielbia gratisy, ja tam bym sie nawet ucieszyla jakbys mi dorzucila ze cztery probki kremow.. u mnie w miejscowosci jest taka drogeria do ktorej chodze tylko po to by dostac probki... stoi koszyk przy kasie pełny próbek! mozna brac ile sie chce! za darmo oczywiście! poza tym ja zawsze zamawijac cos z internetu prosze sprzedawców o rabat badz gratis i zawsze cos dostaje, np. ostatnio robilam zamowienie z drogeri internetowej i poprosilam o gratis, dostalam z 7 probek maseczek , kremow, torbe ekologiczna ładną:) i krówkę:)

Gość gość
A ja nie lubię gratisów - prawie nigdy z nich nie korzystam. Chyba, że zamawiam np. półprodukty wtedy wiadomo - dodatkowe kilka ml olejku mnie cieszy. W sklepie lubię karty rabatowe, albo zbieranie pieczątek. A z gratisów jak już to czekoladkę właśnie, krówki, mały notesik (z nazwą sklepu) coś co mogę wykorzystać/zjeść. Bo perfumy, krem czy bransoletke to rzucę i tyle

Gość gość
Kazdy jest inny. Nigdy nie korzystam z kuponow rabatowych. Prawie nigdy. ide kupic co potrzebuje. Jak dostane kupon to laduje gdzies w paragonach i o nim zapominam. Bardzo ucieszylabym sie z wlasnie z apaszki albi bransoletki czy wisiorka. Tez wazne by bylo to gustowne. Kiedys dostalam kolczyki ktorych nigy nie zalozylam.

Gość gość
Czyli wychodzi ze powinien byc prezent do wyboru by wywarlo wplyw na jak najwieksza grupę

Gość gość
smartfona albo szczeniaczka

Gość gość
Tylko nie probki... Probki sa wszedzie. W gazetach, sklepach itp Nie ciesza i zazwszyczaj sie je wyrzuca. Konkretna rzecz byle to nie byla probka czegos. Moze byc kosmetyk np krem do rak albo slodki upominek.

Gość gość
Cos maksymalnie uniwersalnego. Ze szminka, bramsoletką trudno trafic.Poniewaz nie moze byc to drogie, wiec niech bedzie malenkie, byle nie tandetne, wiec raczej odpadaja perfumy czy apaszka. Moze byc cos z czekolady ladnie opakowane, moze mala poczuszka dobrej herbaty, próbki dobrych kremow, w okresie swiatecnym bombka albo pisanka.