Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie wiem co mam teraz zrobic... :(

Polecane posty

Gość gość

Znamy sie 2 miesiace, ale widywalismy sie juz wczesniej bo pracujemy razem. Oboje mamy partnerow ( on zone i 2 synow). Po krotkim czasie powiedzial mi ze sie we mnie zakochal. Ja go lubie i nic wiecej z tej znajonosci nie bedzie. Powiedzialam mu o tym. On tez wie, ze sytuacja nie powinna miec miejsca. Sam jest zaskoczony swoja reakcja na moja osobe. Lubimy ze soba rozmawiac. W ogole lubiny rozmawiac z innymi tez. Czy to zle, ze ze soba rozmawiamy w tej sytuacji, gdy wiem co on do mnie czuje. Ale przeciez nic zlego nie robimy i niczego nie oczekujemy od tej znajomosci. Tylko kolezenstwo zwykle. Nie chce tracic z nim kontaktu ,anu go unikac. Boje sie tez ze jak zaczniemy sie za bardzo poznawac, to trudno bedzie wyjsc z tej znajomosci. To jakas wiez emocjonalna, ktorej tak do konca chyba nie chce. Po co komplikowac sobie zycie ? A z drugieh strony, to bardzo fajny czlowiek i wie ze jest w tarapatach. Wie tez co powinien zrobic, ale chyba nie do konca tego chce. Juz robi sie za pozno... za bardzo sie wkrecil. Pytanie: co mam zrobic? Porozmawiac otwarcie o naszej relacji i ustalic jakies zasady? Unikac i dac czas zeby sie opamietal? Wie ze ma rodzine i walczy z tym, co go spotkalo. Nie chce mu mieszac w glowie. Chociaz tak naprawde nic nue robie... po prostu jestem soba.. :(

Gość gość
Zerwij kontakt dziewczyno, pogadać możesz z setką innych osób. Po co komplikować życie sobie i jemu, uniszczęśliwiać żonę, rozbijać rodzinę. Bo dobrze Ci się z nim rozmawia? Chłopu chemia zalała mózg, myśl za niego i bądź fair. Nikt Ci za to medalu nie da, ale sama z sobą będziesz się dobrze czuła.

Gość gość
Tak tez myslalam. Naczytalam sie sporo relacji zon, ktore czuja sie zdradzone. Nie chce byc w ten sposob postrzegana, bo taka nie jestem. Nie mam zamiaru rozbija rodziny i on tez wcale tego nie chce. Chyba sam tak do konca nie rozumie co sie z nim dzieje. Wiem ze kocha zone i zle sie z tym czuje. Juz kilka razu usilowal sie odsunac, ale to bardzo trudne gdy sie pracuje razem. A ja nie chce nikogo krzywdzic. Ani jego, jego zony ani mojego partnera i siebie. Utwierdzilam sie w przekonaniu, ze odciecie bedzie najlepszym rozwiazaniem.