Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Antykoncepcja a seks

Polecane posty

Gość gość

Witam 11 dnia cyklu zapomniałam o tabletce i wzięłam ją razem z 12 tabletką Czy na dzień dzisiejszy (tj. z tabletką 21) istnieje ryzyko ciąży w przypadku seksu bez dodatkowych zabezpieczeń? Jak duże?

Gość gość
przeczytaj ulotkę

Gość gość
Jak długo pracie będzie konsumowało piz,ę

Gość droteska
Zazwyczaj w takich systuacjach zaleca sie 7 dni dodatkowego zabepzieczenia. Ale fajnie jakbys napisała jaki masz system przyjmowania tabletek czy 21 + 7 czy 28 czy 24 + 4. Wszystko zalezy od tego przy których tabletkach to się stało.

Gość anielowe
Wszystko masz w ulotce. Ja mam tabletki dwuskładnikowe i mam w ulotce dokładnie opisane co jeśli zapomne wziac jakas tabletke. Kiedy powinnam ją wziąć i jak wyglada wtedy kwestia mojego zabezpieczenia dodatkowego. Też ciekawa jestem jakie bierzesz tabletki ?

Gość gość
Nie ruchoaj się

Gość halinka55
Jak chcesz być aktywna seksualnie, a jednak często zapominasz o tabletkach to pomyśl o innej metodzie zabezpieczenia np. plastry antykoncepcyjne. Może akurat lepiej przypadną Ci do gustu. Poczytaj na: http://nielykam.pl/antykoncepcja-dla-aktywnych-seksualnie/ . Lektura bardzo fajna, skutków ubocznych mniej no i tylko raz w tygodniu pamiętać trzeba o zmianie plastra.

Gość naniuszka
a ja biorę od kilku miesięcy tabletki belara i nie narzekam bo dobrze się na nich czuję, do tego nie odczuwam żadnych skutków ubocznych wiec na pewno nie zrezygnuję, co do zapominania to jest to tylko kwestia wyrobienia sobie nawyków, ja nigdy nie zapomniałam.

Gość gość
Po tych tabletkach straciłam chęć na sex.

Gość naniuszka
to dziwne bo ja biorę tabletki belara i nie odczuwam żadnych skutków ubocznych, super się czuję, libido na wysokim poziomie, nic mi nie dolega.