Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Dlaczego kobiety są tak zazdrosne i wredne ?

Polecane posty

Gość gość

Czy tylko ja mam to szczęście spotykac same zawistne, zazdrosne baby? Sama staram się być miła do obcych i pomocna a spotykam zołzy przykład : teren zabudowany jade przepisowo autem małym cena rynkowa kilka tysięcy, babka trąbi wyprzedza, widzę, że nieźle wkurzona,że jadę 50km/h, za chwilę kolejna znów wyprzedza i trąbi a 100m dalej policja. Na drugi dzień jadę tą samą drogą autem męża, nowe, drogie żadna nie wyprzedzi tylko wpatrzone jak w obrazek, faceci zachowują sie tak samo nieważne czym jadę.Ja nie przywiązuje wagi do samochodów, ile razy komuś ustąpię. Przykład drugi stoję w kolejce 9 msc ciąży, babka przepycha się, wjeżdźa we mnie wózkiem i nawet nie przeprosi, otworzono kasę obok, nadal stoję w swojej kolejce bo już 2 inne babki biegly do niej, facet za kasą poprosił mnie pierwszą a tamte babki oburzone. Przykład trzeci: tak organizuję sobie czas żeby poki jestem na macierzynskim codziennie isc z dzieckiem na spacer, obiady robie codziennie bo tak jestem od dziecka przyzwyczajona ze obiad to podstawa a na spacerze slysze dwie babki "ta to codziennie z wozkiem chodzi, pewnie nic w domu nie robi, te mlode to teraz ani obiadu ani posprzatane tylko ubrac sie ladnie i chodzic pol dnia ". Moglabym takich przykladow podawac setki, kobieta kobiecie patrzy tylko na zlosc zrobic, od strony facetow spotykam sie zawsze z sympatią, czy wy tez tak macie ?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować