Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chcialabym podrózować, ale nie mam co zrobić z psem

Polecane posty

Gość gość

chciałabym odbyc podróż dookoła swiata, pracować u tubylcow, zarabiać, wydawac, zwiedzac, niestety mam kochanego psa i nie mam go komu zostawić

Gość gość
To daj sobie na wstrzymanie, pies ważniejszy.

Gość gość
zabierz go ze soba, co to za problem :classic_cool: pies to nie dziecko, nie bedzie darło mordy że chce żreć czy spać

Gość gość
ale pies nie lubi podróży, poza tym chce jezdzic autostopem i robic rozne niebezpieczne rzeczy, ale nie chce go narazac,a jakbym chciała spac w stajni, to wlasciciel może się nie zgodzić na spanie tam z psem

Gość gość
Pies jest najważniejszy. Jeśli go kochasz to nawet najlepsza podróż nie zastąpi ci go nigdy. Nawet jeśli go oddasz w dobre ręce - to nie będzie dnia podczas podróży, ze nie będziesz o nim myślała. Żałowałabyś :) zreszta przyjaźń z psem jest piękniejsza

Gość gość
Pies sie bardzo przydaje w czasie takich podrozy, zwlaszcza jesli chcesz podrozowac samodzielnie. Mysle, ze twoj pies to tylko wymowka dlaczego nie realizujesz marzen.

Gość gość
20:00 zdecydowanie tak, nawet jakbym oddała go do hotelu dla psów to on i tak by czuł się porzucony :( dla mnie jest najważniejszy i ja przez to nigdy nie zrealizuję tego marzenia o podróży , ale z kolei on też był moim marzeniem i jest wielką miłością 😍 dla niego mogę zrezygnować ze wszystkiego, choć ludzie mi mówią " to tylko kundel, oddaj go i zyj normalnie"... o nie!