Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co można sprzedawać na hali targowej? proszę o pomysły

Polecane posty

Gość gość

witajcie :) mam do dyspozycji niewielki boks na hali targowej. nie muszę za niego płacić więc zastanawiam się nad wykorzystaniem go. Boks jest malutki na niewielkiej hali, której głównymi klientami są osoby starsze i matki z dziećmi. macie może jakieś pomysły czym możnaby tam handlować?

Gość gość
Bazarowym szajsem z chin. Serio. Nie ironizuje w tym momencie :o Wystawiam się na giełdzie raz w tygodniu bo durna wykupilam stragan na pół roku :o mam dobre jakościowo rzeczy i nie uda mi tam wcale. Za to na stoisku na przeciwko gdzie mają najgorszej jakości chińskie buty najlepiej ida uwaga: dziecięce :o jak można coś takiego dziecku na noge założyć ja osobiście nie rozumiem. Ale choćby dziś szły jak świeże bułki. Ludzie w ogóle na jakość w takim miejscu nie patrzą...cena ma być jak najniższa wtedy masz najlepszą sprzedaż...

Gość gość
Dokładnie, kapcie, skarpetki, majtki, koszule nocne. Nie wiem kto kupuje w takich cenach, bo nieraz są naprawdę drogie a średniej albo niskiej jakości, ale ludzie kupują. Ewentualnie takie domowe "mydło i powidło", typu środki do sprzątania- mopy, ściereczki, szczotki, wiadra itd, akcesoria kuchenne, ścierki itd.