Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

za kilka dni lece do Polski zabezpieczyc kobiety z mojej rodziny tabletkami

Polecane posty

Gość gość

po niech maja w apteczce na wszelki wypadek

Gość gość
Z jakiego kraju to wieziesz? Bo ja mieszkam w UK i nie dość ze ta tabletka kosztuje 20 pare funtów to na dodatek jedna z dwoch trzeba połknąć przy farmaceucie. I nie ma szans by kupić więcej opakowan

Gość gość
22.34 toz to troll :D nawet nie wie o czym dokładnie kazali mu pisać ..:)

Gość gość
Trollu, kobiety w Polsce nie mieszkają na pustyni i mają apteki pod nosem, gdzie kupią takie tabletki bez recepty. Stuknij się w czoło!

Gość gość
Baterie i szczoteczki do zębów też przywieź, bo tu w Polsce nie mamy. Podobnie jak nie mamy żarówek i aspiryny. I jakby się trafiła... wiem że to trochę dużo, ale jakby się trafiła jaką puszka coca coli - nigdzie nie można u nas tego dostać. Na czarnym rynku nawet.

Gość gość
Wiem ze mozna w Polsce kupic tabletki po , ale obawiam sie ze juz na dniach nie bedzie mozna tego zrobic W kraju gdzie ja mieszkam tabletki leza na polce normalnie , kosztuja nieduzo i nie trzeba brac przy farmaceucie

Gość gość
Przecież już w sejmie jest projekt zakazujący stosowanie tabletek po. Więc może sie okazać, ze autor ma rację. Ciekawa jestem czy gdyby był zakaz, to można by zostać aresztowanym na granicy za wwożenie tabletek po.

Gość gość
Nawet jak jest projekt to jak zagłosują to zanim wprowadzą będzie czas, aby masowo na zapas wykupić. Kiedyś jak były na receptę to z Danii przywoziłam bo tanie były i sprzedawałam. Teraz się ten biznes nie opłaca.

Gość gość
trzeba myśleć głowa to nie będziecie musiały brać tabletek po. ty się człowiek różni od zwierzęcia...a przynajmniej powinien, bo niestety nie każdy...

Gość gość
Inaczej bedziesz spiewac jak ci gumka peknie albo jak ci ktos corke zgwalci , wtedy dobrze miec taka tabletke

Gość gość
gwałt to inna sprawa, bo nie mamy na to wpływu. Ale na pęknięcie prezerwatywy już tak. Nie rozumiem, kobiety się tak strasznie boja zajść w ciąże, ze z tej desperacji łykają tabletki po, a nie pomyślą buy się dodatkowo zabezpieczyć. Ludzie ew tych czasach jest tyle sposobów antykoncepcji, tabletki, spirale itp. a nie gumki które zawodzą, gumka to może być jako dodatkowa antykoncepcja a prócz niej jeszcze coś, jeśli już się tak strasznie boicie tej ciąży... PS. o mnie się nie musisz martwić, nie używałam nigdy gumek, a dzieci mam planowane.

Gość gość
Fantastycznie, naprawdę gratulujemy. Wyjaśnij nam tylko jeszcze, proszę, gościu wyżej - co cię obchodzi, że ktoś chce łykać tabletkę po? Nie twój zas/r/any interes 🖐️

Gość gość
Ale ja sie o ciebie nie martwie , wisisz mi i powiewasz , ja sie martwie o moja rodxine o bratowe o bratanice o bliskie mi kuzynki , lepiej dmuchac na zimne a tobie nic do tego czy ktos sie obawia ciazy czy nie

Gość gość
mnie tez wy nie obchodzicie, ani wy ani wasze bratowe itp. chciałam wam uswiadomic ze jak się myśli to nie trzeba łkać tabletki po. no ale wy jak zwierzątka i tak wiecie lepiej. zresztą co wy tam możecie wiedzieć, jak mózgu nie używacie to łykajcie.

Gość gość
Jak sie mysli glowa to sie nozem w kuchni nie zatniesz , to po co ci plaster w apteczce ?

Gość gość
Czego sie dajecie trollom wkręcać jeszcze ? Tak bo w Polsce (jeden z najniższych poziomów gwałtów na świecie jakby kto nie wiedział) masowo gwałcą , parafie będą sprawdzały błony dziewicze :D itp .Te bzdury trolle o IQ67 produkują chyba z rozpaczy,a projekt społeczny a ustawa to droga jak z tąd do Japonii :) dzisa Fakcie jest ciekawy artykuł w temacie . Aha nie przejmujcie się bęłkotem trolli KODu itp durniów -CETA iTTIP to są dopiero sprawy ważne .100 razy od tych projektów bo dotkną każdego .