Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego wielodzietne i biedne nie wiedzą co to antykoncepcja ? jestem w szoku

Polecane posty

Gość gość

a potem domagają sie jakis pieniedzy, 500 zl , dotacji i innego gowna no masakra, WIEDZIALAS JAK NOGI ROZKLADAC TO IDZ DO PRACY I ZARABIAJ na swoje bachory a nie łapska wyciągasz PO NASZE pieniądze !!! Wiem, ze to co pisze jest dla was ''chamskie'' i ogolnie niepoprawne politycznie, ale do kur/wy nędzy, skonczmy z tym komuszym socjalistycznym mysleniem, ludzie uwazają ze kasiora panstwowa bierze się niewiadomo skąd, rzad nas okrada pod postacią podatków, okrada firmy by potam biedocie i marginesowi rozdawac 500... Są ludzie naprawde potrzebujący, chorzy, moj kolega mial prace społeczne w domu opieki w tym w hospicjum, niby łobuz ale widze ze ta praca jednak go zmienila, dlaczego im rzad nie rozdaje kasy ? matkom z chorymi dziecmi, córkom ktore musialy poswiecic zycie prywatne i zawodowoe by opiekowac sie chorymi rodzicami, rodzenstwem ? Ja chyba tu czegos nie rozumiem :O Nieznosze tych macior i krów, inaczej ich nie umiem nazwac, jak jakies zwierzęta tylko kopulują :O kler przyklaskuje bo ci ludzie zwykle są prości i niezbyt kumaci, idealne mięso ''wierzace'' i dające na tace, ble :(

Gość gość
Wiedzą, wiedzą, tylko nie mają pieniędzy! A dlaczego piszesz o kobietach, jakby to ich była wina. Taka kobieta, która ma wiele dzieci, wcale nie chce seksu, tylko ma mężusia, który jej spłodzi, nie pytając się o zdanie! Wzięli by się za tych mafiozów, oszustów, którzy dla wielkich pieniędzy zabijają innych, tych co dochodzą prawdy!

Gość gość
Bo one nie mysla. Sa jak zwierzęta ktore nie panuja nad swoim popedem .

Gość gość
Ty powyżej, chyba sądzisz według siebie!

Gość gość
No jasne nie maja pieniędzy hehe nie ma na paczke tabletek za 10 zl ale na rodzenie kolejnego dziecka juz ma?

Gość gość
One wiedzą co to antykoncepcja, ale są dwie grupy takich bab- jedne z tzw. patologii, z rodzin alkoholików, biednych dzielnic, gdzie króluje złodziejstwo i narkotyki. Takie sobie biorą łobuzów, bo łobuz kocha najbardziej, A przecież ich misio w gumie nie będzie bzykał, a one się tabletkami truć nie będą. Druga grupa to religijne fanatyczki, które nie stosują antykoncepcji z powodów religijnych, a ile Bóg da, tyle wychowają. Tylko na dzieci już nie Bóg daje, ale my z podatków. One głupie nie są, bo jak trzeba papiery złoźyć, to doskonale wiedzą jak i gdzie zapukać żeby wszystkie zasiłki dostać.

Gość gość
W patoli większość dzieciaków po pijaku jest robione.

Gość gość
o, teraz te wielodzietne to oni najbogatsi, bo jak za pracę płacą ok. 1200-1500 zł, gdzie za darmo dają na dziecko 500+, rodzinne, zwrot podatku tj. 100 zł miesięcznie, także teraz mając czym więcej dzieci tym się jest bogatym, opieka dodatkowo pomaga docelowo, wakacje dla dzieci, ferie, obiady w szkole.

Gość gość
Ten ,,topik,, to jakaś żenada !!!!! Nie masz swojego życia ! Żeby zastanawiać się nad cydzym ! Nie twoje dzieci i nie twoja sprawa ! Zajmij się swoją dupą ! A już śmiać mi się chce jak zaczyna się temat 500plus ! Jestesie zadrośni o głupie pieniadze ktore sie tym ludziom poprostu należy i nie wszyscy sa tacy sami !!!!! Mozy ty autorko taka jestes ! I musze sie pochwlii ze mam 3 dzieci i staramy sie z mezem o czwarte ! :) ale nas na to stac ! Tylko ze wszystkie wielodzietne rodziny to dla takich głupich małp jest patologia ! Chyba nie masz pojecia co w życiu nie ktore kobitety przechodza i ile jest historii na tym świecie !

Gość gość
co się kużwa należy, jakie pieniądze tym królicom się należy na dzieci, zapieprzać jak narodziłaś, widocznie jesteś wytrzymała, nie do zajebania. Wcześniej rodziły i zapieprzały na dzieci, a teraz próźniactwo leży, rozmnaża sie i ma jeszcze za to placone

Gość gość
Oczywiście, ze mogą nie mieć 10 zł na tabletki... choćby babka miała nawet rozum, to może być z facetem co np. pije, i nie tylko ze on nie kupi prezerwatywy, to także nie da jej zadnej kasy, bo cała przechlewa... co ty wiesz o zyciu autorko, niektóre kobiety sa w takich sytuacjach, ze przed męzem do lasu uciekają, zeby nie być gwałcone.. I na zakutych wsiach, jak babka ma już jakies dziecko, jest powiedzmy małe, nie ma samochodu, nawet jakby zdobyła te 10 zł to myślisz, ze tam jest apteka, i lekarz na miejscu, co to wypisze? Wtedy kombinują z naturalnymi metodami polecanymi przez kościół, albo część wierzy w te bzdury, ze metody kościelne sa skuteczne, w końcu sa nauki przedmałżeńskie, i tam piora mózg.. Masa ludzi tez tych wykształconych, co stosuje antykoncepcje, wpada kiedy ma przerwę- trzeba robic co jakiś czas...

Gość gość
Jeśli już masz mieć pretensje o wypłacanie pieniędzy na dzieci to nie do kobiet tylko do rządu. One tego nie wymyslily ale głupie by były gdyby nie skorzystały.

Gość gość
Gosc 21:43 Śmiać mi się z Ciebie chce jak bardzo Ciebie bolą te pieniądze hahaha , ojjj biedna musi pracować i dziecka nie ma ...

Gość gość
Gosc 21:43 Śmiać mi się z Ciebie chce jak bardzo Ciebie bolą te pieniądze hahaha , ojjj biedna musi pracować i dziecka nie ma ...

Gość gość
W tym kraju utrzymuje się nadal ciemnota! Ja nie jestem zacofana i przy każdym badaniu ginekolog cipki i porodach męża nie wstydzę się męża jak to ma większość zacofanych polek i intymność mają z ginekologiem a nie z partnerem! Mam prawo do obecności nawet w szpitalu bo ja decyduje nie lekarz ust 2008 r art 21Prawo Pacjenta! A trafiają się zboczeni ginekolodzy gdy jesteś sama nic nie zrobisz. .. Badanie u ginekologa: Lekarz rozpiął rozporek - poranny.pl.. Taki ginekolog co wypraszam osobę bliską z badań czy zabiegów to ZBOCZENIEC

Gość gość
po prosty oni wola dzieci a nie psy czy koty sa jeszcze normalni ludzie kturzy kochaja dzieci

Gość gość
Opowiem tobie głupia małpo (autoro) moją krótką historie patologiczną :) więc z mężem iałam 2 dzieci, piekny dom i wszystko co bysmy chcieli, oboje na to pracowalismy bardzo ciezko ale mąż wpadł w hazard w takie dlugi ze podejrzani ludzie nam grozili, musialam uciekac z dziecmi do rodziny, maz popelnil samobujstwo ja zostalam sama z 2 malych dzieci , wszystko stracone dom , doslownie wszystko bo ja tych dlugów spalcic nie moglam , nie moglam isc do pracy, nie mialam co zrobic z dziecimi jedno do dzkoly, drugie do przedszkola schorowany syn, musialam znalezc prace na nocki bo juz nie mielismy co jesc, trafilam tak do lokalu ze striptizem tylko dzieki tym pueniedzmi dzieci mialy co jesc, zostalam uprowadzona zgwalcona zaszlam w ciaze ! Chcialam usunac ale sie balam ze cos mi sie stanie i dzieci starsze straca matke, urodzilam, dzieci zostawilam mamie , wyjechalam, wrocilam po 2 latach dzieci spakowalam i zabralam ! O taka patologia ! Gdyby byly wtedy te pieniadze wiele rzeczy by sie nie wydarzylo nie musialabym pracowac w tym cholernym klubie a dzieci nie czekaly by zaplakane tyle czasu na swoja kochana mame !!!!!