Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Narzeczony w więzieniu

Polecane posty

Gość gość

Witam moi drodzy,pisze bo jestem zagubiona.. mojego kochanego zabrali za kraty w marcu. Zanim poszedł siedziec wiadaomo jak to w każdym związku jest dobrze i źle ale ogólnie bardzo się kochamy.. on już kiedyś siedział i był z kimś a potem ta osoba ho zostawiła i bardzo ho zranila ja bardzo go kocham i dobrze się i tym ale też boi się ze go zostawię ale tak nie będzie i też o tym wie. Ogólnie mieszkam u niego w domu między mną a jego rodzina w sumie są coraz lepsze relacje czuję się dobrze . Ogólnie od kiedy mojego ukochanego nie ma cały czas staram się być w pracy bo nawet nie mam się z kim spotkać bo jego drodzy przyjaciele którzy byli jak on był to było super a jak poszedł siedziec to prawie żaden nie zapyta nawet mnie czy mi nie pomóc i wogole ale ja mam ich serdecznie głęboko gdzieś i to samo już sądzi mój kochany..pisze bo nie wiem jak mam sobie radzić..bardzo go potrzebuje ale niestety w msc nie dużo mogę być u niego bo cały czas mu sankcje przedłużają. on też mnie cały czas pyta czy zaczekam mówi że się zmieni i ze dla niego będę tylko ja,ogólnie chcemy być ze sobą i planowaliśmy już wcześniej zanim poszedł siedziec wspólna przyszłość. Może jest ktoś lub był w podobnej sytuacji i może mi pomóc

Gość gość
a za co siedzi juz kolejny raz?

Gość gość
Achtung ! Więzienna patologia na forum. Twój narzeczony, nie dość że jest przestępcą, to jeszcze recydywistą. Poszukaj normalnego chłopaka.

Gość gość
Za kradzierz z włamaniem między innymi

Gość gość
Takiej pomocy nie potrzebuje że mój narzeczony jest przestępcą i lepiej ho zostawić nikogo nie skrzywdził ani nie zabił nie raz pomagał komuś gdy groziła mu krzywda !!