Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy on mnie juz nie kocha? :(

Polecane posty

Gość gość

Hej,jestem ze swoim chłopakiem już od ponad 2 lat,układało się między nami różnie,raz lepiej,raz trochę gorzej..ale jakoś daliśmy radę przetrwać ze sobą tyle czasu. Jednak od pewnego czasu zaczęło się wszystko psuć,stał się dla mnie oschły,dość wybuchowy,nie myśli nad tym co mówi,olewa mnie i wygląda jakby się ze mną męczył..Ostatnio powiedział mi nawet,że ma mnie już dość.Nawet nie patrzy już na mnie tak jak kiedyś,rzadko kiedy okazuje miłość której pełno jest w smsach...pisze,że tęskni,że już chciałby żebym była obok,a gdy już się widzimy (a jest to na weekend),to woli ten czas poświęcać grając na telefonie. Nie wiem co robić,nie umiem z nim rozmawiać,każda poważna rozmowa jest przez niego obracana w żart ;/ Mam to zakończyć czy dalej czekać aż sobie łaskawie o mnie przypomni? :(

Gość gość
ja tam nie wiem, w te miłosne klocki nie najlepiej znam się, a próbowałaś zoperować pochwę?

Gość gość
kocha cie tylko tego nie okazuje

Gość gość
Nie wiem juz sama,to dlaczego tak mnie traktuje..tak jakbym była obojętna. Mam czasami wrażenie,że jest ze mną za karę ;///