Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ojciec brudas!

Polecane posty

Gość gość

Mieszkam sama z ojcem, mama dawno nie żyje. Ojciec ma 58 lat i odkad pamiętam- jest strasznym brudasem! Nigdy nie myje rąk po wyjściu z toalety, kąpie się tylko wtedy, gdy ma iśc do lekarza na wizytę, czyli co 2 lub 3 miesiące! Poza tym myje tylko zęby raz w tygodniu. Nie zmienia bielizny i skarpet. Wciża narzeka, ze ja się myję codziennie i mówi, ze to głupota, gdy nie ma sie cięzkiej pracy fizycznej- np. w polu lub na kopalni. Tata jest emerytowanym górnikiem i gdy na kopalni pracował, to tam mył sie codziennie w łaźni, ale gdy miał urlop lub gdy już na emeryture przeszedł to już w ogóle się nie mył (tak jak teraz). Jak nakłonić tatę, by zaczął dbać o higienę? On po prostu śmierdzi potem i wstyd mi kogokolwiek do domu wpuścić, bo gdyby tata obok kogoś przeszedł to ten ktoś poczuje.

Gość gość
nie denerwuj się kochanie 👄

Gość gość
Nic nie poradzisz. Mój jest dokładnie taki sam. Śmierdzi tak, jakby był bezdomny. 3 miesiące nosi te same gacie i cuchnie, jak g. Muszę dezynfekowac wszystko, czego się tknie. Mam oddzielne szafki w kuchni, sztucce, talerze...wszystko.