Gość CzarnaKawaiMleko Napisano Październik 3, 2016 Cześć, od prawie dwóch lat czuje się jakby przejechał mnie samochód. Mam niestety 'niezdiagnozowana' niedoczynnosc tarczycy ;( Wyniki które robiłam półtora roku temu w Polsce wyjaśniły dlaczego tak się czuje- TSH 9,67 przy normie 4,20 ;( Mieszkam w UK i gdy lekarz zobaczył mojej wyniki i zapoznał się z opisanymi przeze mnie objawami ani trochę się nie przejął, powiedział ze SAMO MINIE -ani dodatkowych badań, ani skierowania do endokrynologa, nic kompletnie. Ok, jest lekarzem spoko, pewnie ma racje. Przy kolejnym urlopie w PL kolejne badanie, tarczyca troszeczkę powyżej normy, super spada, i lepsze samopoczucie, spadek wagi ;) Ale teraz znowu badania, wynik 4,80 przy normie 4,20 ;( czeka mnie znowu wizyta u lekarza, tym razem mu nie odpusze. Miał ktoś może podobnie z tarczyca, wie jak wyglada leczenie wUK? Dodam ze chcemy z narzeczonym zacząć starać się o dziecko- ale z takiminwynikami? 4miesiac starań i nic ;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach