Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak się jej pozbyć

Polecane posty

Gość gość

Witam. Jestem z facetem od około 1,5 roku, znamy się nieco dłużej bo dwa lata On ma za sobą 5 letni związek, zakończony z powodu zdrad ze strony partnerki. Ja również mam za sobą związek 5 letni zakończony z powodu wypalenia. Sprawa jest następującą. Mój facet nie utrzymywał kontaktu z była. Jeszcze na początku naszego związku kiedy do niego napisała odrzucił ja. Był spokój. Jakieś dwa miesiące temu ona znowu się odezwała. Poprosiła o spotkanie. Mój facet zgodził się i powiedział mi o wszystkim. Ona oczywiście chciała wrócić. Splawil ja, odrzucił, powiedział ze kocha mnie i to ze mną jest szczęśliwy. Później napisała jeszcze raz, poprosiła o zablokowanie skoro ma ja gdzieś. Zablokował ja na Facebooku. Dwa dni temu zauważyłam że ona znów do niego napisała. Chciała się spotkać. Odmówił jej. Na pytanie czemu ja odblokowal odpowiedział jej ze nie było konkretnego powodu i ze nie sądził ze znowu będzie pisała. Nie wie o tym ze ja wiem.. Co o tym myślicie

Gość gość
po co zakładasz kolejny temat o tym samym??

Gość gość
nic otym nie mysle,no moze ze jest namolna bo ja niemam co dymać i zamiast domnie z pipulą spragnioną przyleść to truje dupe zajetemu facetowie,ech te,gupie baby :-P

Gość gość
Nie pisała gdy była w związku. Jak juz facet się na niej poznał i przestało im się układać wtedy przyczepiła się mojego. Tak było z nią zawsze.

Gość gość
Ile razy bedziesz o tym pisac myslisz ze jak zmienisz nazwe tematu to wiecej rad dostaniesz?:)

Gość gość
Mogę to pisze. Nikt nie każe Ci tego czytać :)

Gość gość
kochanie a pokaz cycki :-)

Gość gość
Nic nie będę pokazywała

Gość gość
Gdyby Cię naprawde kochał to nie latał by do byłej,taka prawda!Powiedz mu o tym ,a jak nie to niech spada!