Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MizantropiaOdraza1994

Co sądzicie o tym co robił w życiu ten pan?

Polecane posty

Jon Nödtveidt, szwedzki muzyk metalowy znany z zespołu Dissection w 1997 zamordował homoseksualiste bo ich nienawidził(link do artykułu o tym zabójstwie na angielskiej wikipedii, bo było głośno w Szwecji https://en.wikipedia.org/wiki/Keillers_Park_murder )i spędził 7 lat w więzieniu. Po wyjściu na wojnośc wznowił działalnośc zespołu, nagrał świetną płyte po czym popełnił samobójstwo w 2006 roku w wieku zaledwie 31 lat. Tak tłumaczył w liscie pożegnalnym swoją decyzje " „Satanista decyduje o własnym życiu i śmierci i woli odejść z uśmiechem na ustach, gdy osiągnie swój szczyt w życiu, kiedy już osiągnie wszystko, i dąży do przekroczenia ziemskiego życia. Całkowicie nie-satanistyczne jest zakończenie swojego życia z powodu smutku czy poczucia nieszczęścia. Satanista umiera silny, a nie ze względu na wiek, chorobę czy depresję. On wybiera śmierć zamiast hańby i jest ona jego życiowym orgazmem!” Co o nim sądzicie, balibyście się spotkać takiego kogoś w swoim życiu? :) Ja nie pochwalam tego co zrobił, ale cenie takich ludzi za pewien pierwiastek bezkompromisowości, którego brakuje dzisiejszym ludziom. No i sama wole żyć długo, nie rozumiem ludzi chcących umrzeć młodo :) https://www.youtube.com/watch?v=CLuN_lPdYPA Maha Kali, dark mother dance for me Let the purity of your nakedness awaken me Yours are the fires of deliverance which shall bring me bliss Yours is the cruel sword which shall set my spirit free ♪♫♫♪♫♪♫♪♪♪♫♫♪♫♪♫ 😍 genialny utwór :)

Gość gość
Nudzi ci się? To sobie poczytaj co ma do powiedzenia Gaahl , jest gejem. Poczytaj sobie wywiady, linków nie podam celowo, sama znajdź. Masz duże zasługi w obrzydzaniu ludziom black metalu

Przecież wiem, że jest gejem, no i co w związku z tym? Tak samo jak Halford z Judas Priest. Nödtveidt gejów nie lubił to jednego zabił, aż dziwne ze taki straszliwy człowiek, morderca i satanista grał taki melodyjny metal jakim było Dissection, bardziej pasowałby do jakiegoś true blacku w stylu Mayhem :) I jeśli nawet coś komuś obrzydzam tym tematem, to melodic death metal, skąd ci przyszło do głowy że Dissection to black, uszu nie masz? :P

Gość gość
Ach, wikipedia O_o

Gość gość
tak ogólnie obrzydzasz metal. Są tacy, którzy twierdzą, że to odrażająca muzyka dla odrażających ludzi. Szczególnie death i black. Norweski black metal to g****o, żeby go grać, nie trzeba od razu zabić człowieka, trzeba ćwiczyć, tak jakoś bredził Kerry King. Ja do norweskiego black metalu nic nie mam, nawet go dosyć lubię, ale nie chce mi się z tobą gadać, ani oceniać nieboszczyków, czemu to ma służyć? Mnie to nie obchodzi, jaką ktoś ma orientację, liczy się tylko muzyka. Jednym Vickernes kojarzy się z morderstwem i podpalaniem świątyń, a nie z Burzum ani z Mayhem, morderca, faszysta, degenerat, oceniają go za to co zrobił złego i muzyka jaką tworzy już ich nie interesuje

Gość gość
mnie obrzydza krew, rzygi i paskudztwo, które tworzy te klimaty, fuj. Teledyski są obrzydliwe najczęściej, odrażające, muzyka nawet nie

Gość gość
Mnie obrzydzają ludzie, którzy fascynują się tymi klimatami, szatanem, słuchają tej dziwnej muzyki. Imponują im samobójcy, mordercy. Jeśli trafi na osobę z problemami psychicznymi, może nawet zrobić coś okropnego

Gość gość
mnie się Dissection nie podoba, wolę Mayhem

Gość gość
Nie piszcie więcej o black metalu, muzykach mordercach, satanistach, bo tu grasują nawiedzeni, w związku z czym kilka osób z tego forum ma kłopoty. Nigdy nie wiadomo do czego się przyczepią i jakie wartości zostały obrażone, można mieć ciekawsze rozrywki niż tłumaczyć się w sądzie