Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość mid

Jesienne przytulanie Misiów :)

Polecane posty

Gość gość
Nie masz racji Wadipusto, bo z konfidentami się nie gada, i Twoja szefowa o tym wiei powinna Was przywołać na dywanik :pja zresztą też bym przyszedł na jej dywan popatrzeć czy mnie by udusiła, czy dóópy by dała. ;)

Gość m jak muszka
Skoro tak, to PKB poszybuje do góry 😴 Jak to Wad, gdzie przyjemniej? To tutaj nie jest NAJprzyjemniej 😠?

Gość gość
Spe twoje lazenie za ciotkami jest zalosne. Chooya wywalczysz robieniem z siebie debila. Komentarze tez masz z doopy, jak jakis odrzucony ulom.

Gość muszkaś
Smutne to co piszesz, ale skoro tak uważasz to ok :)

Gość gość
Iceberg może wytłumaczysz mi na jakiej podstawie nazywasz mnie tchórzem?😴

Gość gość
proponowałaś mi skok na banji albo lot na Marsa albo stosunek bez zabezpieczenia i nie zgodziłem się?😴

Gość gość
raczej wykluczone... prawdopodobnie nie zrozumiałaś żartu...😴

Gość gość mid
Cześć, szefowe ;) Jak ktoś ładnie wyjaśnił, dlaczego gadają z nim "aż" trzy osoby ;) (w tym jedna, która pogada z każdym, a nawet zwinie język w trąbkę, w celu zapewnienia sobie ochłapu pozostawania latami przy jakimkolwiek męskim nicku :classic_cool: ). Widzę też coś o dotrzymywaniu towarzystwa w "wirtualnym" świecie ;) I powiem tylko: buhahahaha :D x Miałam nie podkarmiać, ale zbyt się uśmiechnęłam, by tego nie wyrazić :) Całuski, przytulaski 😘 😘 😘 🖐️

Gość gość
z tych samych powodów dla których ty rozmawiasz z Kreską który rozjepuje to forume. 💤

Gość muszkaś
Mid, Ty to jesteś masochistka ;) Miłego dnia Girls 😘 😘 😘

Gość gość mid
Musia, no wiesz 😴 :P ;) Regularnie jednak mnie przykorci wrzucić szczyptę pieprzu i potem kicham ;) A ona w tym poście to chyba mówi o sobie (będąc nawet nie jedynie wirtualną, a wiecznie jedynie forumową) 😴 x A poza tym to właśnie o to chodziło, że się teraz całujemy, bo pustka oznacza brak wszystkich cioteczek 😘 😘 :)

Gość gość mid
A ja akurat rozumiem, czemu z nim rozmawiają: znają go prywatnie (ja uważam, że jego maskę, ale to osobista opinia) i darzą pozytywnymi emocjami. W pełni tu rozumiem subiektywizm (hajabuzy nie liczę, bo ona podczepi się pod każdego, kto jej zapewni kompensację i forum jej wystarcza). Raz starałam się tu być obiektywna. Odpłacono mi za to oskarżeniami (to bym zrozumiała, sama oskarżyłam), prześladowaniem, obelgami, wyzwiskami, trollizmem, próbami poniżenia i niezdrowym zainteresowaniem, od którego dotąd nie mogę się uwolnić :) Także to był ostatni raz. Odtąd interesuje mnie tylko strona, którą lubię, będę przymykać oko, a nawet dwoje oczu i będą jak najbardziej subiektywna ;) To jest moje obecne stanowisko w sprawie :P Także kochane, będę Was lofciała na zabój, cokolwiek wywiniecie 😭 :D Tylko nie przesadzajcie :classic_cool: P.S. Oczywiście żaden, absolutnie żaden post na sąsiednim temacie nieodmiennie nie należy do mnie :) Mogę więc tylko przyglądać się, jak się kompromituje :) No dobra, do pisania 😭

Gość gość mid
Kajdanki są dla dzieci, pójdziemy od razu w sznury :classic_cool: Do potem 😘

Gość mmmmuszka
Miałam powiedzieć, że jesteś masochoistką pełną gębą, ale widzę, że to chyba też amatorszczyzna przy sznurach. Skoro będziesz zamykać oczka to daj łapkę i chodź ze mną na hejting. W rzeczywistości realnej poszłybyśmy na shoping, a tutaj cho na hejting :classic_cool:

Gość gość
P.S. Twoje Mid aż razi mnie w dóópęmówisz o miłościa patrzysz na głębokość kieszenikrzyczysz o przyjaźni do ciotekjakby do ważnych ludzinie wierzę już że jesteś szlachetnaale wiem że wieczorami miewasz sumienia. ;)🖐️

Gość m jak muszka
Ja prdl. Weźcie go ;)

Gość gość
Jeszcze niedo 16 dasz radę M? ;)

Gość gość
Idz stad debilu. U siebie im pociskasz, a tu przychodzisz chooy wie po co? Chyba nie sadzisz, smutny czlowieczku z przerostem ego i dysleksja, ze ktos traktuje powaznie twoje wypociny z doopy.

Gość gość
Dobre serca z sumieniami i tu dostrzegama złe, wierzę się się zmienią. ;)🖐️

Gość muszkaś
Inik, ale powiedz mi tu szczerze, jak na spowiedzi. Ty nas WIDZISZ u siebie, prawda? :) Ty podejrzewasz, tylko widzisz nas tam tak? :)

Gość muszkaś
* Ty NIE podejrzewasz

Gość muszkaś
In lubi walić wprost, lubi też porównaniem. Inik 16 nie minęła, czekam na odpowiedź :)

Gość m jak muszka
Czyli nic nowego, ale moje pytanie jest inne.

Gość gośćmuszka ś
Może Mid wniesie kaganek oświaty :P :D

Gość m jak muszka
Nie.. Mid pewnie leży gdzieś splątana sznurem w Szopie, a Wad ją leje pejczem, uzbrojona w dildo :P Czy posunęłam się za daleko? ;)

Gość gość
M, zabrałbym Middo punktu skupudzikich zwierząt ale jej nie ma.

Gość m jak muszka
:D Tak. Dostał w spadku po starszym bracie Wilku :P Ten pijak Agent, strasznie zapuścił szopę. Byłam ostatnio i widziałam :classic_cool:

Gość gośćmuszka ś
Aha. Skupu też nie ma Iniku. :) Tak... żebyś nie szukał :)

Gość gość
Nic na to nie poradzęże myślę o niejstale i wciąż, jak o dzikiej zwierzynie do złowieniaserce me wciąż w niepewnościi wążpamiętam każde jej słowopomożesz mi ją złowić? ;)