Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy na fb można zatwierdzić jednym przyciskiem chcących dołączyć do grupy?

Polecane posty

Gość gość

Bo mi ten przycisk działa tak, że kiedy go klikam to dołącza około 20 osób i znów mi wyskakuje żeby zatwierdzić, więc znów klikam i znów mi zatwierdza około 20 i znów prosi o zatwierdzenie kolejnych i tak w kółko. A wszystko to dzieje się na kilku grupach które administruję i dziennie muszę tak zatwierdzać około 1000-osób a ta liczba stale rośnie bo jeszcze w zeszłym tygodniu to było 500osób Boje się że niedługo nie znajdę na to czasu. Wam też tak to działa?

Gość gość
Dodam jeszcze że chodzi o 1000 osób do jednej grupy- a skoro administruję ich kilka to dziennie muszę się tak męczyć z kilkoma tysiącami osób. Wcześniej miałam tak, że to członkowie mogli zatwierdzać nowych członków ale sie okazało, że ta funkcja działa tak, że aby zostać zatwierdzonym trzeba być czyimś znajomym w grupie i ten ktoś musi nas zatwierdzić-efekt był taki że większość nie mogła się do tej grupy dostać. Znacie jakiś skrypt na to?

Gość gość
Jakie te grupy ?

Gość gość
Ogłoszenia reklamy itp.

Gość gość
Nikt nie pomoże?

Gość gość
Fb utrudnia takie rzeczy jak może. Nie wiem może lepiej pogadać z programistą niech zrobi ta tą grupę jakiś panel zarządzania aplikację w której wszystko będzie hulało, bo grupa kilkudziesięciotysięczna to już nie jest grupa do zarządzania tradycyjnymi metodami.