Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak mam sie zwolnic z pracy?

Polecane posty

Gość gość

Hej, Jakis czas temu dostalam awans w pracy, gdyz moja kierowniczka na stale przeprowadzila sie do Anglii. Normalnie cieszylabym sie, ale w rzeczywistosci jestem zalamana... Chcialam odejsc z pracy, a teraz jeszcze ciezej bedzie mi to zrobic. Dlaczego? Brakuje u nas rak do pracy! A ja czuje sie juz w jakims stopniu zwiazana z tym miejscem, pracuje tu juz 2 lata, nie moglabym tego tak zostawic, byloby to niefair w stosunku do szefowej, z ktora nigdy nie mialam problemu. Mam juz dosc pracy w sklepie za male pieniadze, galeria handlowa mnie juz nie interesuje. Co zrobic? Co powiedziec? Dziekuje!

Gość gość
Pominmy prosze ilosc slow "praca" :D czekam na Wasze pomysly :)

Gość gość
Znajdziesz inną pracę ,lepiej płatną? Jeśli tak to zwalniaj się , szefkwa nie myśli o Tobie płacąc Ci grosiki. To co Ty masz o niej myśleć? Bo jej będzie smutno? Włóż sobie jej smutki do swojego garnka . Pozdrawiam

Gość gość
Przy mojej pensji nie bedzie problemu znalezc czegos podobnego badz lepszego ale to juz nawet nie o pieniadze chodzi :) dobrze mi sie tu pracuje, nie ma co ukrywac, ale jednak chcialabym rozejrzec sie za czyms bardziej ambitnym, nie ma co ukrywac. Siedzenie 8h dziennie i gapienie sie w sufit nie jest praca moich marzen :) ale tak jak mowie, glupio mi zostawic ich na lodzie. Dziekuje za odp :)

Gość gość
Chyba jakas klatwa powtarzania slow za mna dzisiaj chodzi :P

Gość gość
To nie zostawiaj ich na lodzie. Przeciez nie odejdziesz z dnia na dzien, tylko złożysz wypowiedzenie

Gość gość
Pracujesz tylko w sklepie i masz dylematy jakbyś nie wiadomo co robiła w tej pracy.

Gość gość
jak barkuje rąk do pracy to wołaj o podwyżke i to dużą a jak nie to powiedz im adios

Gość gość
Masz termin wypowiedzenia w tym czasie znajdzie innego frajera za grosze