Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

babcia przyjdzie do wnuka ale tylko jak będzie ładna pogoda. czy to nie chore??

Polecane posty

Gość gość
Wszystko przez brak aborcji na zyczenie.

Gość gość
Z jednej strony oczywiście dziadkowie nie mają żadnego obowiazku opiekować się wnukami. To jest bezsprzeczne ale takie glupie gadanie ze sie pomoże bo ona taka dobra i wgl tylko po to zeby czerpać przyjemnosc ze ona do mnie w łasce a ja ją upokorze i odmowie. Tak to wyglada. Mogla powiedzieć słuchajcie ja waszych dziec***ilnowac nie będę bo cierpliwosci nie mam i tyle. Nikt by do niej nie dzwonił się wydurniać bo wiadomo ze nie ma obowiazku.

Gość gość
18:14 hej, tu autorka. No dokładnie to samo myślę, co napisałaś :/ Szkoda, że tak mało rozmówczyń ogarnia, że moja teściowa tak właśnie zrobiła - oferowała mi pomoc, dała nowy numer telefonu, biadoliła nade mną że to źle że najczęściej jestem z dzieckiem sama i mam mało pomocy, że szczęśliwa matka to szczęśliwe dziecko więc tak opieka powinna rozkładać się na kilka osób, bo to ma być dla mnie przyjemność a nie udręka. PO CZYM ODMAWIAŁA, przyszła tylko raz, potem była wielce umęczona, my po prostu pisaliśmy żeby przyszła jak ma ochotę, że zapraszamy, a nie "przyjdź bo nie dajemy rady". I co? I tylko wymówki były, że pogoda nie ta, że głowa ją boli, że urok, że s**raczka. Tak, znam swoją teściową, uważam że robi to złośliwie. Czyli ja idiotka dałam się kolejny (już ostatni) raz nabrać na to że nagle zaczęła mnie traktować fair i spoko, a w ciązy tak było. Przed ciążą szkoda gadać, zawsze uważała że ja jej coś odebrałam, bo ona chciała by syn był tylko dla niej i najlepiej wrócił na stare śmieci. To co wyczyniała i jakie teksty waliła to już nie na ten temat niestety.

Gość gość
dziś Czy przypadkiem nie było dla ciebie udręką podkładać się facetowi? Ty wiesz ile kobiet jest samych z dzieći i to często więcej niż z jednym,nie narzekają bo dziecko na swiat się nie prosiło i trzeba mieć czas i cierpliwośc.Co byś powiedział gdybyś była w domu sama z bliżniakami? a trzecie 3,5 roku a mąż by utrzymać rodzinę i żyć na poziomie by niczego nie brakowało zawsze poza domem. a po pracy marzył tylko by się przespać.Pewnie byś mu rąbała kamienie na głowie i wypłakiwała jakaś ciężko zmęczona.O tesciowej nie wspomnę bo byś ja przeklinała.Widzisz są kobiety które dają radę i tak układaj plan dnia że mają czas nawet przeczytać książkę,posiedzieć przy kompie i też zadbać o siebie. Nie rób z siebie męczennicy i nie dawaj sobie zrobić następnego dziecka,bo jesli :) mamusia nieszczęśliwa to tylko współczuć dziecku.