Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego wy faceci

Polecane posty

Gość gość

Zwracacie uwagę tylko na wygląd zdradzcie albo nie chcecie się angażować tylko seks i nic więcej 0

Gość prawictwo pospolite 152
podejrzewam , że nie chcą się angażować , bo to oznacza związek na lata .. Kobieta chce mieć dziecko , a koleś nie co wtedy robi ? Przeleci ją i zostawi , przecież nie będzie marnował jej czasu i tworzył związek w którym są różne oczekiwania

Gość gość
A kto ci takich głupot naopowiadał :D

Gość gość
Bo kobiety mają astronomiczne wymagania, im dłuższy staż w związku tym bardziej rozkapryszone się stają. Kobieta staje się w końcu balastem dla faceta im dłużej trwa związek tym ona bardziej z niego doi energię i zasoby i on jest coraz bardziej na minusie, a ona na plusie. Dla faceta związek to transakcja niekorzystna i tyle.

Gość gość
Nikt sama tak wywnioskowałam,mam dość facetów którzy patrzą tylko na to jak wyglądam kiedyś spotykałam się z facetem jak dałam mu do zrozumienia ze nie interesuje mnie znajomość opierająca się na seksie przeprosił i powiedział ze myślal ze tego chce bo wyglądam na taką.... serio wygląd określa czy kobieta chce czy nie chce?

Gość gość
Nie każda kobieta taka jest,czasy są okropne wiem kobiety są jakie są ale to nie znaczy ze każda z nas taka jest

Gość gość
14:58 Może i jest kilka normalnych, ale facet i tak nie wie, jak się skończy władowanie się w związek i co ty zrobisz, a szansa na trafienie na taką, która nie będzie balastem i nie da facetowi ujemnego bilansu zysków, jest znikoma. Prawie na pewno skończy się tak, że facet będzie na minusie.

Gość gość
Szkoda ze jesteście tak nastawieni przez te k***y którym nam kobietom niszczą opinie

Gość gość
Po 1 nie faceci tylko mezczyzni Po 2 nie moja wina, ze lecicie na dupkow a porzadnych mezczyzn olewacie

Gość gość
Chyba wy oczekujecie modelw olewając przecietnych! Pretensje majcie do tych modeli co sie wiążecie

Gość gość
Chyba wy oczekujecie modelw olewając przecietnych! Pretensje majcie do tych modeli co sie wiążecie

Gość gość
Oczekujecie modeli to macie za swoje!

Gość gość
Wy tylko zwracacie uwagę na wygląd

Gość gość
Nie prawda wiadomo jeśli chodzi o mnie to marzy mi się brunet ciemna karnacja brązowe oczy zarost,ale nie kieruje się tym za to wy jak zobaczycie ładna kobietę to tylko seks wam w głowie