Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy facet zakumpluje się z brzydka dziewczyna?

Polecane posty

Gość gość
Jako facet powiem Ci że każdy z nas, podświadomie gardzi brzydką i nie chce mieć z taką JAKICHKOLWIEK kontaktów

Gość gość
a przeciętna tez gardzicie, ?

Gość gość
Life is brutal, a czy ładna dziewczyna zakumpluje się z brzydkim facetem, nie sądzę. Dlatego nie rozumiem twojego oburzenia ładni są dla ładnych a reszta dla reszty

Gość Zuzanna Amelia ææ
Zakumpluje sie. Mialam w swoim zyciu bardzo wielu bardzo fajnych kumpli. Niektorych znam do dzisiaj.

Gość gość
Nie znacie się, może i zakumpluje ale nie wyjdą nigdzie bo facet będzie się wstydził...

Gość Zuzanna Amelia ææ
Pytanie bylo o zakumplowanie a nie o wychodzenie razem na randki. Facet , ktory wstydzi sie wyjsc z dana dziewczyna nie powinien sie z nia nawet kumplowac.

Gość gość
owszem ladna zakumplije się z brzydkim bo facet "nie musi być ladny"

Gość gość
Myślę, że to zależy od faceta. Są tacy co uważają się za wielkich "macho" i w ogóle nie zadają się z brzydkimi dziewczynami, ale oni raczej sie z dziewczynami nie kumplują tylko je traktują jako obiekt seksualny. Są i tez ci normalniejsi, którzy jak najbardziej się zakumplują, ale taka dziewczyna bedzie tylko w tzw friendzone dla niego

Gość dominiczkammm
Ja nie zakumpluje sie z brzydkim. Bo oni licza tylko na seks tak jak ladni. Maja mnie za przedmiot. Fajnie pokazac sie z ladna dziwczyna co? Status wsrod kolegow wzrasta. Tez mam wymagania. Uroda za urode. Chce miec ladne dzieci kiedys :P A czesto wyglad dziedziczy sie po ojcu

Gość gość
I nie jestem jakas pusta. A moze rownie pusta jak wy bo nie chcecie brzydul na kolezanki :P Jak dziewczyna to mam byc bezkrytyczna niby czemu? Mam sniada karnacje i podobaja mi sie tylko ladni bruneci. Chyba moga nie? ;) Takze nie widze nic dziwnego ze jak sami jestescie ladni to nie chcecie brzydkich kolezanek bo one moga sie zakochac. A po co robic komus nadzieje.

Gość gość
a co ty się nagle o mnie troskasz czy nie zmiksuje genów z jakimś nieatrakcyjnym panem? nie chciałeś mnie to co kwiczysz, nie twoja sprawa