Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie trawię brytyjczyków. Są zadufani w sobie, gnuśni, mają coś do polaków,

Polecane posty

Gość gość

zawsze, choć nic im nie zrobiliśmy. Pomagaliśmy im w trakcie wojen, oni nic nie zrobili. Są fałszywi, dbają tylko o własny interes, gardzą słabszymi od siebie, strasznie sztuczni w obyciu i zachowaniu, zalatuje naprawdę sztucznizną, gdy się z nimi rozmawia, jakby wszyscy byli psychopatami bez emocji, ich nieuzasadnione poczucie wyższości, podejście do wszystkiego z sarkazmem i brak człowieczeństwa. Najgorsza narodowość na świecie.

Gość gość
Z dwojga zlego lepsza sztuczna uprzejmosc niz otwarte, polskie chamstwo

Gość gość
90% brytyjczyków to tępaki ze słomą w butach

Gość gość603
amerykanie to samo, ta sztuczna uprzejmość i durne uśmieszki, a za plecami cię obgadują i robią koło doopy. mój szef obgaduje WSZYSTKICH swoich pracowników, pewnie nawet i mnie, dlatego wiele o mnie nikomu nie mówie i nie mają o czym gadać na mnie, jedyna metoda. To są przehooje, tu uśmiech a w drugiej ręce nóż ci by wbili w plecy. Plus max manipulacja, szczególnie jak np. kupujesz auto, tak robią ludzi w hooja że szok... drapieżny naród gdzie wszystko robią tylko dla kasy, a przyjaźnie nie istnieją chyba że jakiś biznes jest związany. Nie bierzcie to jako narzekanie ale FAKTY. Uogólniam ale w większości tak jest.