Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tasteofnovember321

Proszę o szybką i mądrą odpowiedź. Czy przez taki peeting można zaciązyć?

Polecane posty

Witam, ostatnio uprawiałam peeting z chłopakiem. Maiłam bieliznę na sobie a on nie. Pieściłam go ręką, miał wytrysk ale uważaliśmy żeby nasze narządy się w żaden sposób nie stykały. Po paru minutach włożył mi palce. Czy mogłam zaciążyć, z natury jestem straszną panikarą i strasznie sie boję. Dodam że robiliśmy to w piątek (30.09) jestem przed okresem, powinnam dostac go 5.09 ale bywa że jest nieregularny

Gość gość
W ciążę możesz zajść jeśli sperma dostanie się do pochwy. Więc pytanie do Ciebie czy w czasie tych pieszczot któreś z Was mogło ręką/palcem do pochwy przenieść spermę? Jeśli nie to nie ma powodu do obaw:) Jeśli tak i nie zwróciliście na to uwagi to na przyszłość bardziej uważajcie;) ale teraz się jakoś specjalnie nie martw, bo ryzyko w takim przypadku jest naprawdę niewielkie. Zaś co do dni płodnych i niepłodnych to poszukaj w internecie jak to wyliczyć. Potrzebujesz dane z ostatnich min 6 cykli, a konkretnie jaki miałaś najdłuższy i najkrótszy cykl. Jest tam opisane jak na tej podstawie wyliczyć dni mniejszego i większego ryzyka, co na pewno Wam się też dodatkowo przyda. Petting jest stosunkowo bezpieczną formą seks, przy zachowaniu warunków o których piszę (z daleka ze spermą od Twoich narządów), ryzyko jest praktycznie żadne.