Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problemy ze skórą na twarzy

Polecane posty

Gość gość

Witam, Jak w temacie: mam problemy ze skórą na twarzy. Próbowałam już chyba wszystkich maści i kremów dostępnych w drogeriach i nic. Umówiłam się do dermatologa i czekam w kolejce na wizytę. Skóra jest wysuszona, ze skłonnościami do podrażnień. Miałyście też tak?

Gość Krysia34
Ja miałam tak kiedyś... okropieństwo... Musisz zwracać większą uwagę na to jakich kosmetyków używasz. Niektóre kremy czy maseczki zamiast pomagać jeszcze bardziej szkodzą. Jak pójdziesz do dermatologa to dowiesz się wszystkiego...

Gość gość
Ja miałam, ale z naciskiem na czas przeszły. Na całe szczęście ktoś tam kiedyś doradził mi, żebym poszła do kosmetologa z tym... od tego czasu zamawiam tylko u tej Pani, kosmetyki z serii arkana. Muszę przyznać, że pomogło, choć wątpiłam, że cokolwiek pomoże mi z moimi problemami.

Gość gość
Kosmetyki z serii arkana, ja również ich używam. Nie wyobrażam sobie teraz, by moje problemy ze skórą powróciły.

Gość gość
No jasne. Problemem są kosmetyki drogeryjne właśnie. Przepełnione chemią, która tylko niszczy i wysusza. Teraz stosuję tylko naturalne, wegańskie kremy z firmy Cannaderm, kupuję na https://www.konopie-online.pl/ i od tego czasu nie mam już problemów z przesuszoną skórą. Na dzień stosuję krem, a na noc maść Konopka, bo nie nadaje się pod makijaż. Natomiast prawda jest taka, że drogerii powinniśmy unikać jak ognia

Gość aa21

Udaj się do sprawdzonego dermatologa, jeśli jesteś z Sopotu to polecam centrum dermatologi Derm-AL