Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy to prawda ze diabły dzisiaj mają protest czarny

Polecane posty

Gość gość

"kopytka "powychodziły dzis na ulice ujawniają sie

Gość gość
a kler jak gwałci tak gwałcić bedzie 🖐️

Gość gość
Szkoda słów!wracamy do ciemnogrodu! Nikt nie broni urodzić kobiecie chorego czy zniekształconego dziecka. Ale decydować za wszystkie kobiety garstce posłów w sejmie nigdy się nie zgodzimy!

Gość gość
To sie nie puszczaj a jak chcesz zabic dziecko to jedz do niemiec

Gość gość
a w tv pokazuja gruba brzydką młoda dziewczyne która mówi ze jak bedzie kiedys w ciąży .. dalej juz nie ogladalem bo taka koza i brzydka nie ma szans na dziecko nawet z invitro

Gość moloch kumpel szatana
moje kopytka az sie palą mrrrr. ]:-> juz niejeden ksiadz u mnie siedzi ]:->

Gość gość
i lesby im tez nie grozi same lesby i pedałki i stare rury które kiedys pewnie zabiły swoje dzieci i teraz sie ujawniają jako przeciwniczki bo ich sumienie gryzie

Gość gość
Używanie prezerwatywy to też grzech:D a co to my króliki by sie rozmnazać i nosić na tace klechom? Kler chce z ludzi zrobić bydło rozpłodowe:-o

Gość gość
aborczynie morderczynie, aborczynie morderczynie , aborczynie morderczynie , aborczynie morderczynie , aborczynie morderczynie

Gość gość
Może by tak jaja wycinać ! nie było by problemu:D

Grzec/h aborcji jest grzec/hem śmiertelnym — i ci, na których ciąży odpowiedzialność za ten grzec/h, będą płonąć w ogniu piekła przez wieczność x Orędzia Ostr/zeżenia x środa, 1 Maja 2013, godz. 20.25 x Moja wielce umiłowana córko, ta Moja interwencja, interwencja Baranka B/ożego, odsłaniająca przed światem te Or/ędzia, została przepowiedziana. x Ci z was, którzy podążają za Słowem B/ożym, muszą trwać w pokoju, Ja bowiem was kocham i nie chcę, abyście nabrali do Mnie dystansu. Nie wolno wam nigdy obawiać się Mojej Miłości, nawet jeżeli grzec/h oddziela was ode Mnie. Otworzę oczy tych wszystkich, którzy chcą widzieć; a Moje Słowo zamknie oczy tych, którzy odmówią przyjęcia Mojej Dłoni. Wyciągam do was Moją Dłoń, Moje umiłowane dzieci, tak abym mógł przyciągnąć was w bezpieczne schronienie, z daleka od tych sępów, które pragną pożreć wasze dus/ze. x Każdego kolejnego dnia — poczynając od dzisiaj — będziecie słyszeć wiele donośnych głosów, żądających od was, abyście słuchali. Zaprezentują wam pochodzące od diabła kłamstwa i argumenty — obszyte w plaster miodu. Będą się oni wam przymilać, bombardując was nigdy niekończącą się lawiną argumentów, aby dotarła do was do was ich koncepcja, powstała w imię wyższych idei humanitarnych, które są pobłażliwe dla grzec/hu — i nie ustaną, dopóki nie zaakceptujecie tego, co zgodnie z ich życzeniem musicie jakoś przełknąć. x Aborcja — morderstwo w Oczach B/ożych — zostanie wymuszona na wszystkich narodach jako znak buntu przeciw Ojcu Wszechmogącemu, Najwyższemu Bogu. Jeżeli uniewinniacie tę nikczemną obrzydliwość, to jesteście winni straszliwego grzec/hu. Grzec/h aborcji jest grzec/hem śmiertelnym — i ci, na których ciąży odpowiedzialność za ten grzec/h, będą płonąć w ogniu piekła przez wieczność. x Tym z was, którzy nie chcą zaakceptować faktu, że jest to grzec/h śmiertelny, pozostaje mało czasu na zapewnienie sobie zbawienia. Bo gdy nadejdzie już ten wielki dzień, wtedy wy, nie odwróciwszy się plecami do tego nikczemnego aktu, nigdy nie ujrzycie Oblicza B/oga. x Morderstwo jest jednym z najbardziej poważnych aktów buntu przeciw B/ogu i zostanie ukarane kastracją. Wielki podział ludzkiej rasy właśnie się rozpoczął. Ci, którzy trzymają stronę bestii i przyzwalają na wszystko, co sprzeciwia się Słowu B/ożemu, zostaną oddzieleni od swoich braci i sióstr. Nie lekceważcie sobie Mojego Ostrzeżenia. Akceptując akt aborcji — akceptujecie celowe uśmiercenie jakiegoś dziecka B/ożego. Jeżeli w waszej dus/zy nie odczujecie skruchy, nigdy Mnie nie ujrzycie. Wyrzucę was na dziką pustynię. x Moja Miłość i Miłosierdzie mogą być wielkie. Przebaczę najczarniejszym dus/zom, ale tam, gdzie nie ma skruchy, jest na końcu Moja Sprawiedliwość. Moja kara jest wieczna. Miłujecie Mnie, a otulę was Moją miłością. Ale jeżeli niszczycie życie innej ludzkiej istoty, stworzonej dzięki Miłości Mojego Ojca, to wy także stracicie swoje życie. x Wasz J/ezus 😍 😍 😍 PS.: tekst oryginalny ze str.: jezusdoludzkosci.pl

Gość gość
16:42 ja zawsze byłam przeciwniczką aborcji i nigdy nie byłam w ciąży, jak masz inne zdanie to mogę cie pozwać do sądu. Lesbijką też nie jestem.

Gość gość
pitu, pitu...zakonnice nie mają głosu bo i tak nigdy nie urodzą

Gość gość
A za te posądzenia pluję ci między oczy. Każdy widzi u bliźniego to co sam popełnił, więc pewnie ty jesteś aborcjonistką.

Gość gość
jestem facetem małomądra istoto

Gość gość
To uważaj sobie bo nie zawsze uda ci się obrażać ludzi bezkarnie.

Gość gość
Dla debila i wieprza, mądrość to zabijanie nienarodzonych.

Gość gość
Same morderczynie poszły na protest

Gość gość
Każdy rozpasany świntuch będzie po stronie aborcjonistek, bo zakaz aborcji przeszkadza mu uprawiać seks bez ograniczeń.

Gość gość
Tak straszycie sie sądami na kafe a czy wogole macie kase na to ? ;)

cyt: Grecki wyraz „embrion” oznacza zarodek. Jest to nowe indywiduum (osobnik) powstające w wynika zapłodnienia, czyli połączenia się dwóch gamet: męskiej i żeńskiej. Embrion w trakcie swego rozwoju w łonie matki przechodzi różne fazy wzrostu i dojrzewania, takie jak: zygota, morula, blastula (lub blastocysta), płód, które stanowią ciągłość rozwoju i tożsamość osobnika. Można nawet powiedzieć, że embrion znajduje się w fazie zygoty, w fazie moruli, blastuli itd. x Tematem najbardziej dziś dyskutowanym nie tylko na terenie biologii jest to, czym właściwie jest embrion ludzki. W związku z zapłodnieniem in vitro czy też z kwestią klonowania człowieka, powstaje pytanie o moralną dopuszczalność stosowanych tam metod oraz o etyczną ocenę ingerencji w proces powstawania i rozwoju embrionu ludzkiego. I tu właśnie kluczowym zagadnieniem dla tego rodzaju eksperymentów jest pytanie o status embrionu ludzkiego. O to, czym naprawdę jest embrion ludzki? x Odpowiedzi na ten temat nie należy szukać w naukach biologicznych, eksperymentalnych, lecz w chrześcijańskiej etyce personalistycznej, która uznaje osobowy charakter embrionu ludzkiego od pierwszej chwili jego istnienia. Wspomniana wyżej etyka podkreśla, iż faza embrionalna jest pierwszą fazą rozwojową unikalnej istoty ludzkiej. Posiada status i charakter osobowy. Embrion ludzki jest istotą ludzką, przynależną do gatunku Homo sapiens, choć jeszcze niedojrzały. x Zgodnie z klasycznym powiedzeniem: co jest zrodzone z człowieka, jest człowiekiem, każda istota przynależna do gatunku ludzkiego jest osobą. I tak jak embrion psa jest psem, a embrion kota jest kotem, tak embrion ludzki jest człowiekiem. Żaden biolog z punku widzenia naukowego nie ma najmniejszej wątpliwości, że ten nowy organizm, embrion ludzki już w fazie zygoty, czyli zaraz po zlaniu się dwóch gamet (męskiej i żeńskiej) jest organizmem ludzkim; posiada tę samą ilość chromosomów (46), co każda inna ludzka komórka (z wyjątkiem wspomnianych dwóch gamet; one mają każda po 23 chromosomy). x Żaden zaś teolog czy filozof chrześcijański nie ma cienia wątpliwości, że embrion ludzki jako człowiek, który jest osobą, posiada zasadę życia, jaką jest duchowa, nieśmiertelna dusza ludzka. Duszę ludzką zaś stwarza Bóg każdorazowo odrębnym aktem stwórczym. Duszę nieśmiertelną, rozumną, zdolną do poznawania i kochania, posiada embrion ludzki już w fazie zygoty, od chwili poczęcia.

Gość gość
wolny wybór! co 13 latki tez mają rodzić?

Gość gość
a piszesz jak baba, nawet maskujesz się damską twarzą:D pedzio???

Gość gość
Tak, MAM kasę na to, możesz już zacząć robić w gacie. I spróbuj mnie jeszcze o coś pomówić, to też za to bekniesz.

Gość gość
Wkleję mądrą wypowiedź z innego tematu bo zapominacie jaki jest cel protestu: ,,...Nie chcemy 100% legalnej aborcji wystarczaja te 3 przypadki - ciąża z gwałtu - mocne deformacje płodu - ciąża zagraża życiu matki które powinny być !!!! Walczymy też o to by katoswiry nie zabraniali antykoncepcji!!! Gadacie że jeśli kobieta nie chce ciąży to niech się zabezpiecza a teraz zabieracie antykoncepcję!!! Czego wy chcecie? Żeby dziewczyny 12-17 lat bez wiedzy seksualnej (bo tego nie ma w polskich szkołach) zachodziły w ciążę bo nie miały środków antykoncepcyjnych? Chcecie by kobieta w ciąży pozamacicznej umierała dla dobra zygoty która i tak zginie? Chcecie by kobieta która samoistnie poroniła musiała spowiadac się policjantom i przechodzić dochodzenie w tej sprawie? Chcecie by kobiety przymusowo rodziły dzieci które nie przeżyją dnia narażając te kobiety na ból, załamanie psychiczne, oraz same dziecko na bolesną śmierć? Chcecie żeby dziewczynka 12 letnia urodziła dziecko z gwałtu? Jesteście nienormalni!!!!!...,,

Gość gość
ZGWAŁCONA 13 latka tez ma urodzić?

Gość gość
17:38 w uk jest edukacja i nastolatki rodza, w pl nie ma edukacji i malo ktora nastolata rodzi, i co ty na to?

Gość gość
rodzą bo chcą a nie że muszą, to jest różnica

Gość gość
17:51 chodzilo mi, ze pomimo edukacji seksualne gowniary i tak zachodza w ciaze, i to kilku krotnie czesciej niz te bez edukacji. Wiec nie p*****l mino edukacji seksualnej... :O