Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem kobietą i rosną mi wąsy oraz włosy na brzuchu i koło sutków...

Polecane posty

Gość gość
hiperandrogenizm, też tak mam całe życie, niestety leczyli mnie i owłosienie tam gdzie go być nie powinno zostało, za to fryzura to tak o 1/3 rzadzsza, tak, że cud medycyny ta..., na szczęście u mnie to nie jest mocno nasilone, ale włosów mi szkoda bo miałam bardzo gęstę, a teraz lichutenkie czachę widzę :( na pocieszenie nie jesteś sama wiele kobiet ma

Gość gość
idź do endokrynologa bo może od hormonów

Gość gość
Też to mam, mimo że hormony niby ok. No trudno, po prostu depilacja zajmuje mi bardzo dużo czasu..... :( Zazdroszczę kobietom z gładkimi udami, moje nogi bez depilowania wyglądają jak u mocno owłosionego faceta, bo mam ciemne włosy :/

Gość gość
Warto spróbować depilacji laserowej. Też mam problem z bujnym owłosieniem, w trudnych miejscach. Postanowiłam spróbować depilacji laserowej i kupiłam urządzenie Philips Lumea. U mnie sprawdza się świetnie - jest dokładna, a włosy odrastają o wiele słabsze.

Gość gość
sie dziwisz, z maupy pochodzisz to normalne :-D :-P

Gość gość
W XVII wieku byłabyś ikoną piękna :P

Gość gość
W Twoim wypadku, jak i w moim, najlepsza jest depilacja laserowa. Chodziłam na zabiegi do kosmetyczki ale ostatnio kopiłam sobie urządzenie do depilacji Panasonica ES-WH80-P803, wydatek zakupu niedługo mi się zwróci i nie muszę jeździć do salonu który mam 30 km od domu.

Gość DużaGosia
Depilacja depilacją ( dodam, że faktycznie warto zainwestować w laser. W estetika w Krakowie używają Ligh Sheer Due z dwoma nakładkami - ta mniejsza sprawdza się na partiach typu twarz, broda). Wydaje mi się jednak, że w pierwszej kolejności powinnaś zbadać sobie hormony.

Wydaje mi się, że jak najszybciej powinnaś zbadać się u lekarza i zadbać o swoje hormony, ale jeśli chcesz pozbyć się włosków to polecam klinikę Dr legrand w Krakowie. Ja osobiście byłam na usuwaniu laserowym włosów na brzuchu i po 3 zabiegach już nie mam ani jednego. Polecam :)

Gość michał pietrusza
lubie owłosione baby, super seksowne, lizałbym taką cały dzień

Gość Ojala
Depilacja laserowa (jak szukasz dobrego adresu, to polecam http://www.vanillalaser.pl) swoją drogą, ale w pierwszej kolejności konieczna będzie wizyta u endokrynologa, bo możliwe, że kłopotliwe są tutaj Twoje hormony.

Gość gość
Ewentualnie IPL