Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziecko

Polecane posty

Gość gość

Witam Mamusie! Mam problem. Ojciec mojego dziecka chyba nie dorosl do roli ojca. Woli wolny czas spedzac z bratem,kolegami. Calymi dniami siedze z dzieckiem sama. Kiedy mowie mu o tym, on twierdzi ze przesadzam. Powiedzial nawet, ze wolny weekend bedzie dzielil: sobota z rodzina(brat, siostra etc) a niedziela z nami. Czy to normalne? Dodam, ze mieszkamy razem.

Gość gość
Ewidentnie nie dorosl... ale do kogo mozesz miec pretensje? Sama wybralas go na ojca.

Gość gość
Nie nie dorósł jednak nie znasz go 1 dzień. Pewnie wiedziałaś czego się spodziewać.

Gość gość
To sa mądrusie. Tylko tyle potrafia powiedziec. Skoro tak jest u Ciebie to zawsze masz wybor czyli "wojenka" walczysz tlumaczeniem proszeniem przed wszystkim rozmowami o to i mow co czujesz, zawsze. Doslownie. Wytlumacz ze jestes kobieta i bardzo bys chciala zeby partner tak Cie traktowal. Albo olej. Totalnie go zlej zyj wlasnym rytmem z dzieckiem z czasem bedzie latwiej, znajdziesz sobie kogos:* zeby tak naprawde poznac czlowieka musialybysmy najpierw przezyc z nim jedno zycie a potem miec drugie zeby podejmowac decyzje.

Gość gość
Autorka postu: a myslisz ze mam mu obiady gotowac? Ah dodam ze ma 26 lat...