Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Halloween, durne święto z USA

Polecane posty

Gość gość

ale co to się nie robi dla kasy, niedługo w PL będą świętować 4go lipca, no bo czemu nie, fajerwerki się będą sprzedawać i flagi amerykańskie, Polska to żałosny kraj tracący swoją własną tożsamość kulturową i adoptujący wszelkie gòwna z zachodu

Gość gość
a ja juz szykuje dynie ;]

Gość gość
i na hooj ci ta dynia? Bo w TV kazali kupić? tępota i durnota

Gość gość
Ja z dzieckiem też obchodzę ale łącze to z tradycją naszych polskich dziadów. Nie wiem czemu miałabym odmawiać sobie tego co jest dla mnie przyjemne i klimatyczne? A ty juz miesiąc wcześniej przezywasz? Smutne masz to życie:D A ty nie ubierasz choinki na wigilie? To szwabski zwyczaj, a jako polak powinienes stawiac w rog mieszkania snop zboza i wieszac stroiki pod sufitem. Denerwuje mnie tacy malkontenci, którzy poza swoim wk*****ającą osobowością, są do tego zbyt tępi żeby poszukać rodowodu zwyczajów, które obchodzą

Gość gość
tępa suko, robisz to wszystko bo TV ci kazał, nie masz własnego rozumu bo jesteś umysłowym niewolnikiem tego systemu, pewnie nie masz pojęcia o czym mowa bo taka durna z ciebie peezda

Gość gość
hahaha znowu ten frustrat i jego żałosny topik :D halołin to mega klimat :D kocham dynie świeczi i tą atmosferę i te imprezki :D a ciebie nikt nie zaprasza i siedzisz w domu kłając że wszyscy mają cie w du * pie :D

Gość gość
Bo my już tez czekamy cała rodzina dla dziecka strój a na oknach i w ogrodzie na patykach dużo dyn super będzie nie możemy się doczekać

Gość gość
gość 2016.10.05 co ty masz z wspólnego amerykańskim halloween tępa peezdo? tylko drą z debili w polandeszu kase za mase gòwna made in china a wy się podniecacie że to wasz pomysł, głupi nie wie że jest głupi, bo jakby wiedział to by głupi nie był

Gość
a ja jak byłam młodsza lubiłam to święto.;) Pamiętam jak chodziliśmy poprzebierani po domach.:) Obrzuciliśmy jajkami dom jakiegoś chama, który bez powodu strasznie na nas naskoczył, a potem zaczął za nami biec-na szczęście miał słabą kondycje.:D

Ja też mega lubię to święto. Już od jakiegoś miesiąca przeglądam sklepy internetowe w poszukiwaniu jakiś niesamowicie strasznych ozdób do domu i na imprezkę. Polecam sklep Lolle.pl mają teraz mega promocje ;)

Gość gość
Gowno wam do tego co kto lubi. Ja mam juz 50 lat i chętnie bym przyjęła poprzebierane i wesole dzieci i nawet kupie slodycze, moze ktos wpadnie. Jesli sami nie umiecie sie bawic to nie krytykujcie innych barany.