Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

nie radze sobie z uczuciami

Polecane posty

Gość gość

kochałem ja ale byłem niesmiały i nieumiałem jej tego okazac to była jedna kobieta na cały wydzial , i mi ja ktoś iny odebral dotykał ja po tylku itp potem sie czasem opierała ale tak znim wracała do samochodu tak mi nigdy nie powiedziała że mnie kocha ani nie pozwolila sie pocałować pomimo 4 prób . i czas mijał ja cierpiałem z 8 miesięcy przyszły wakacje dwa miesiace tęskniłem ostatni miesiąc powoli zacząłem odpoczywać teraz jak wróciłem na uczelnie wszystko to znowu powróciło .i być moze wyjedzie zagranice i już jej nigdy nie zobacze miałem przez to bardzo mocnego doła :(nadal ja kocham pomimo tego wszystkiego ale to jest tak zawiłe tak skomplikowane że wręcz nie możliwe by to naprawić... eh było jej żal i pisała że czasu nie cofnie itp. ja jej nie umiałem zaufać znowu, nawet nie przeprosiła moze nie wiedziała ze powinna? moze nie powina...eh dzisiaj płakałemw pokoju , znowu tamten szczęśliwy dusza towarzystwa ja sie juz całkiem od ludzi odsunąłem całkowicie nie ufam już im po tym wszystkim szczególnie jemu i innemu który mnie zaszantażował w pewnym sensie . już nie chce studiować chce uciec stad i najlepiej z nia eh, znowu gdzieś poszła ;(i nie odpisuje

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować