Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kolorowanki dla dorosłych

Polecane posty

Gość gość

Witam. Kupiłam sobie niedawno kolorowanki dla dorosłych z cyklu koty. Mnie to odpręża, nigdy nie przepadałam za grami komputerowymi, ogólnie za rzeczami technicznymi. Planuję też zakupić "Połącz kropki -budowle". Wszyscy moi znajomi, w tym facet, uważają, że to błazenada i z sarkazmem pytają, ile ja mam lat, żeby się tym bawić. Równie dobrze ja mogłabym zapytać ile ktoś ma lat, że sobie gra. Czy tego typu zabawy rzeczywiście są głupie, a ja jestem na to za stara (mam 28 lat)?

Gość gość
są super, sama mam dwie ;D

Gość gość
to forma sztuki naiwnej. ciekawe, czy któryś z twoich znajomych odwiedził choć raz muzeum malarstwa, że tak się mądrzy, a g****o wie? nie przejmuj się, prawdziwi artyści zawsze byli niezrozumiani i odrzucani przez motłoch. pewnie gdybyś zamiast kotków rysowała komiksy ze scenami przemocy i seksu, to bardziej by im się to podobało

Gość gość
Mnie to po prostu odpręża, bo rysunki są bardzo szczegółowe, wymagają przyłożenia się. Po iluś tam gadaniach, że to dziecinada, po prostu zaczęłam się zastanawiać, po co ich takie żartobliwe czepialstwo? Ja nie jestem uzależniona od kompa, telefonu, nie mam konta na FB czy innym cudzie, wolę książki czy takie malunki. To takie dziwne?

Gość gość
A są z gołymi babami? :D 🖐️

Gość gość
Nie wiem - poszukaj, może takie znajdziesz

Gość gość
są, są np. Color my boobs, albo Sex position coloring book

Gość gość
nie przejmuj się, tylko rób to co lubisz :)