Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 10 przykazań

Jak katoliczki mogą robić aborcje??

Polecane posty

Gość 10 przykazań

ponoć mają jakieś przykazania o nie zabijaniu... a może się myle?

Gość gość
bo lubią zabijać gdy nie są odpowiedzialne, pomijam wyjątki

Gość gość
Jak antykoncepcja zawiedzie to co mają zrobić?

Gość gość
roohając bierzesz ODPOWIEDZIALNOŚĆ za swoje czyny ( i ryzyko ciąży ) a nie zwalasz ją na nienarodzonych. Pozwolenie na aborcje to zezwolenie na szmacenie się i brak odpowiedzialności za własne czyny. Czy pijany kierowca co kogoś zabije też ma być zwolniony z odpowiedzialności? bo był pijany i nie wiedział co robi? Twój argument jest z doopy wzięty, całości się nie trzyma, bo to babska logika

Gość gość
Nie moge sie powstrzymac, dlatego tak nalegaja, zeby kto inny ustalal zasady.

Gość gość
Aborcja w Polsce jest legalna tylko w 3 przypadkach. Czarny protest to odpowiedź na pomysł całkowitego zakazu aborcji.

Gość gość
ja nie jestem katoliczką, wiec mogę...tylko nie potrafię zrozumieć, jak wasz katolicki ksiądz może bezkarnie krzywdzić dzieci...skoro śmie bronic tak zawziecie zapłodniona komórkę jajową...

Gość gość
Ja też tego nie rozumiem. Pamiętaj, że Bóg jest doskonały i takich księży również czeka sąd ostateczny.

Gość gość
boją się że zabraknie niewolników do pracy bo wszyscy spíerdalają za granice. Antykoncepcja bee i aborcja też bee.

Gość gość
W Polsce dba się tylko o nienarodzone. A co będzie potem to już nikogo nie obchodzi. Może dziecko trafi do rodziny zastępczej gdzie będzie bite, albo urodzi się w rodzinie wielodzietnej gdzie rodzice wolą alkohol:O Lepsza aborcja niż taki los.

Gość gość
Nie lepsza aborcja niż taki los, bo nie wiesz kim ta osoba zostanie i trzeba dać mu/jej szanse, może będzie morderca a może muzyk, a może wynalazca leku na coś na co twoje przyszłe dzieci będą chorować, lub chirurg który uratuje kogoś z twojej rodziny po wypadku, NIE WIESZ TEGO KIM ZOSTANIE. Może będzie geniuszem w czymś? może pijakiem? Daj mu/jej szanse SPRÓBOWAĆ tak jak tobie dali szanse twoi rodzice.

Gość gość
a może takie dziecko urośnie i da ci szczęśliwe numery w totka??? wtedy byś go chciała? bo coś do zyskania? baby to egoistki

Gość gość
Steve Jobs był adoptowany i stworzył Apple Computers, a mogli go usunąć i gòwno by było. Kapujesz?

Gość gość
18:59] ja nie jestem katoliczką, wiec mogę...tylko nie potrafię zrozumieć, jak wasz katolicki ksiądz może bezkarnie krzywdzić dzieci...skoro śmie bronic tak zawziecie zapłodniona komórkę jajową... >>> nie musisz być katoliczką aby wiedzieć że zabijanie nie jest moralne ani nie powino się tego robić

Gość gość
KILL KILL KILL, to motto każdej przy aborcji, a oburzone o obozy koncentracyjne

Gość gość
Ludobójstwo to pokrecony temat. Jak się okazuje-pewne fundacje założone i wspierane przez oświeconych rekinów amerykańskiej finansjery tak bardzo ukochały sobie hasła lepszego jutra i ludzkości ,że finansować zaczęły w Niemczech rozmaite badania nad społeczną eugeniką.Te same badania,tych samych zresztą osób,których dalsza kariera naukowa rozwijała się bujnie w niemieckich obozach koncentracyjnych (dr Mengele). Potomkowie tych dobroczyńców wspierają nadal, przez liczne fundacje,różne wspaniałe inicjatywy jak choćby i ta...wolnoskrobankowa.

Gość gość
no i pięknie, te suki co chcą abrocje mógł ktoś abortować i byłby spokój teraz a nie durne marsze na pozwolenie aby ZABIJAĆ